„Jennifer Lopez a fost neglijată emoțional în copilărie!” Soțul ei iese la atac?

Nimeni nu e perfect, căsnicia unor vedete cu atât mai mult. În noul film despre mariajul soților Affleck, aflăm despre defectele pe care JLo le are și pe care Ben Affleck i le reproșează. Auci!

image

Jennifer Lopez e ca o carte deschisă, postează imagini cu soțul ei, atunci când el dorește, de fapt, să evite expunerea, și face publice instantanee din casa lor în ciuda faptului că partenerul ei de viață nu se simte confortabil cu așa ceva.

Ei bine, acum a venit momentul în care și Ben comentează despre relația lor și Jennifer nu apreciază sinceritatea lui prea mult. În documentarul realizat de Lopez, denumit „This Is Me . . . Now: A Love Story”, diva latino vorbește despre greutățile cu care s-a confruntat din cauza faptului că a fost crescută de o „mamă narcisistă” și a avut o copilărie „dureroasă”. Mai mult, JLo a recunoscut că s-a simțit „foarte ignorată” de tatăl ei în anii dezvoltării ei ca adult.

În asentiment cu soția sa, Affleck a confirmat tot ce a declarat vedeta puertoricană și a mers chiar mai departe susținând că Jennifer Lopez a fost „neglijată emoțional” în copilărie. „Lucrul pe care ajungi să-l descoperi e că nu există destul alcool în magazinele de specialitate care să umple acel gol”, a dezvăluit actorul de la Hollywood comparând experiența ei cu alcoolismul lui.  

„În cazul lui Jennifer, nu cred că există destui urmăritori online sau filme sau albume care să aline acea parte din ea care simte durere și dor”, a explicat Ben Affleck cum soția sa se simte validată cu faima și succesul pe care le are. „Până la urmă, acesta e munca pe care trebuie s-o facem singuri fiecare din noi”, a conchis acesta.

Comentariile actorului au apărut după ce s-a zvonit că mariajul celor două vedete suferă cumplit. Imediat după nunta lor din 2022, lucrurile au luat o turnură nedorită între cei doi soți, care au început să se certe în public, iar Ben nu-și ascunde deloc plictisul sau enervarea atunci când o însoțește pe soția sa la evenimente, pe covorul roșu, sau la premierele filmelor ei.

image

N-a ajutat nici faptul că Affleck zâmbește împreună cu fosta lui soție, Jennifer Garner, câteodată și o îmbrățișează cu drag. Și poate chiar dor?!... Atunci a fost momentul în care Jen a cerut ca ea și jumătatea ei să înceapă terapia de cuplu.

Ce-i drept, nu l-am mai văzut niciodată pe Ben ieșind așa la atac la adresa soției sale. E oare felul lui de-a confirma zvonurile că cei doi traversează o perioadă dificilă, că divorțul lor e iminent?...

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg