Un clarvăzător a făcut posibil ca Hugh Jackman să-și întâlnească soția

7 decembrie 2022   Viață de vedetă

Din secunda în care s-au întâlnit, au știau amândoi că-și vor petrece tot restul vieții împreună. Noroc cu clarvăzătorul care i-a spus actriței Deborra-Lee Furness să facă un anumit lucru!

Cei doi actori australieni, Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, s-au întâlnit în țara lor de origine, când au lucrat la „Correlli”, un proiect care o avea ca protagonistă pe Deborra, o actriță extrem de cunoscută în Australia la acea vreme. Jackman era, pe-atunci, necunoscut și încerca să se facă remarcat prin talentul său actoricesc.

În ciuda diferențelor dintre ei – privind notorietatea lor și vârsta – cei doi actori s-au înțeles din prima. „Am fost prieteni la cataramă încă din prima zi!”, și-a amintit starul din „X-Men”, în revista Good Housekeeping, în 2013. „Pur și simplu, ne-am înțeles imediat. Râdeam întruna și flirtam neîncetat, ne-am apropiat instant unul de altul”, a adăugat vedeta hollywoodiană.

La scurt timp după ce s-au întâlnit, Hugh și Deborah au devenit un cuplu și au ajuns la altar în 1996, după o relație de nici un an. Și asta în ciuda faptului că Jackman nu era deloc tipul de bărbat pe care ea l-ar fi preferat. „Îmi făcusem rezoluția de sfârșit de an și mi-am promis să nu ies în oraș cu niciun actor mai ales dacă are sub 30 de ani!”, a declarat soția celebrului actor în podcastul „Aussies in Hollywood” din 2018.

Inutil să mai precizăm că cele două vedete s-au îndrăgostit unul de altul iremediabil, păstrându-și și-n ziua de azi acea strălucire în priviri atunci când se uită unul la altul. „Încă din prima zi, eu și Deb am știut că ne-am găsit reciproc”, a confirmat Jackman ceea ce este vizibil cu ochiul liber. Însă nimic nu ar fi fost posibil dacă doamna Jackman nu asculta de un anume clarvăzător…

După ce devenise cunoscută în Australia, Deborra-Lee Furness s-a mutat în SUA pentru a-și catapulta cariera la Hollywood, în anii ’90. Însă, odată ajunsă pe tărâm american, s-a simțit puțin debusolată și-a cerut ajutor. „Mă săturasem de Hollywood și m-am dus la un clarvăzător ca să-mi spună ce să fac. Mi-a spus să mă întorc în Australia”, a dezvăluit Furness în podcastul „Not an Overnight Success”.

Odată întoarsă acasă, viața actriței s-a schimbat în bine. Printre lucrurile bune care i s-au întâmplat a fost să-l întâlnească pe viitorul ei soț, Hugh Jackman. „M-am întors acasă și tot ce mi-a prezis clarvăzătorul s-a întâmplat. Am primit un rol în Correlli și Jackman mi-a fost coleg de platou… Iar restul e istorie!”, a povestit Deb.

„După două săptămâni de când ne cunoscuserăm, știam că urma să fim împreună tot restul vieții noastre”, a mărturisit actorul, în Today, în 2018. Decenii mai târziu, cei doi actori sunt în continuare de părere că destinul i-a apropiat.

Foto - Shutterstock

Mai multe