Vedete care au avut relații intime cu bona copiilor. „Omul nu e monogam!”

Atunci când celebritățile se despart, există întotdeauna un motiv bine întemeiat, care poate fi descoperit câteodată cât mai aproape de casă...

image

A devenit o modă la Hollywood să te apropii nepermis de mult chiar de persoana care are grijă de copiii tăi. Trădarea soției cu „a doua mamă a copiilor” este pe cât de imorală, pe atât de des întâlnită printre starurile de peste ocean.  

Robin Williams

Regretatul comic s-a însurat cu prima lui soție, Valerie Velardi, în 1978, după care a înșelat-o fără să stea prea mult să se gândească la infidelitatea comisă. „Femei extrem de atrăgătoare se aruncă la picioarele unor bărbați de statutul lui. Dar recunosc că mi-a fost tot mai greu să uit de celelalte femei din viața lui când am devenit mamă”, a declarat Valerie.

image

Femeia care a declanșat divorțul actorului a fost chiar bona copilului lor, Zak, pe nume Marsha. Dar aventura dintre ei n-a fost o nimica toată, ci o relație complexă, care s-a transformat într-o căsnicie, Robin căsătorindu-se cu Marsha, în 1989, la scurt timp după divorțul său.  

Ethan Hawk

Actorul a ajuns la altar cu Uma Thurman în 1998. Pe timpul mariajului lor, au venit pe lume doi copii, însă acest lucru n-a cântărit destul atunci când s-a ajuns la divorț, în 2005. Câteva luni mai târziu, Ethan s-a însurat cu fosta bonă a celor doi copii ai lui, Ryan Shawhughes. Coincidență sau nu?

Mulți spun că idila celor doi a început chiar din timpul primului mariaj al actorului cu Uma. Hawk a negat că ar fi înșelat-o pe Turman cu bona copiilor, însă tot el a ținut să declare sus și tare că „omul nu e făcut monogam”.

Jude Law

În 2005, logodna actorului cu Sienna Miller s-a rupt după ce ea descoperise că partenerul ei de viață o înșela chiar cu persoana în care aveau cel mai mult încredere – bona copiilor lui. După ce s-a declanșat scandalul, Jude i-a cerut scuze în mod public lui Miller pentru faptul că a înșelat-o cu Daisy Wright. Actrița a fost emoționată până la lacrimi dde scuzele lui publice și l-a primit înapoi în viața lui, în 2009, însă nici de data aceasta n-au reușit să rămână împreună, despărțindu-se efinitiv în 2011.

Ben Affleck

Din 2005, când actorul ajunsese la altar cu Jennifer Garner, până în 2015, când s-au despărțit, cei doi soți păreau perfecți împreună. Cel puțin până să se bage bona copiilor între ei și să strice frumusețe de căsnicie! Se pare că Ben a sedus-o pe Christine Ouzounian, bona celor trei copii ai lui cu Garner, iar Jen a fost cea care n-a negat relația fostului ei soț cu Christine.

image

Mick Jagger

Fosta angajată a liderului trupei Rolling Stones, Claire Houseman, s-a dus direct la presă și le-a spus celor de la The Mirror că ea s-a culcat cu faimosul rocker când acesta era încă însurat cu modelul Jerry Hall. „Vreau să-mi cer iartare de la Jerry, dar nu m-am putut abține”, a spus Claire în celebrul tabloid.

image

Jerry i-a dat papucii lui Mick tocmai pentru că se săturase de infidelitățile lui. „Am reușit să-l conving să renunțe la droguri, dar el nu și-a tratat niciodată dependența de sex!...”, a dezvăluit fosta soție e megastarului rock.

Foto - Shutterstock



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg