Sylvester Stallone a refuzat să-și trimită copilul autist la azil. Îi spune „geniul tăcut”

Părinții lui Seargeoh Stallone îi spun „geniul tăcut” de când acesta a dovedit că poate desena, scrie scrisori și repeta anumite cuvinte. Fiul de 43 de ani al actorului are autism și-a fost dintotdeauna tratat acasă și nu într-un centru specializat, în urma deciziei luate de părinții lui devotați.

image

Sylvester este un tată iubitor. Starul care l-a jucat pe Rocky sau pe Rambo a conceput cinci copii: pe băieții Sage și Seargeoh, proveniți din primul lui mariaj cu fotograful și actrița Sasha Czack, și pe fiicele Sophia (26 de ani), Sistine (24) și Scarlet (20), privenite din mariajul cu fostul model Jennifer Flavin. Pe măsură ce au trecut anii, starul hollywoodian a devenit un părinte mai devotat decât era pe vremea când băieții lui veniseră pe lume.

„Acum sunt un tată și un soț mai bun decât am fost înainte. Câteodată mă gândesc că toți bărbații ar trebuie să aștepte până pe la 50 de ani ca să se așeze la casa lor…”, a dezvăluit Stallone în 2007, în Women’s Day.

Seargeoh s-a născut în 1979. De la trei ani, de când a fost diagnosticat cu autism, a trăit departe de ochii publicului și ai presei. Însă cei doi părinți ai lui și-au dat seama destul de repede cât este de greu să ai grijă de un copil cu un astfel de diagnostic. „Ne-am prăbușit amândoi când medicul ne-a spus diagnosticul!”, a ținut să precizeze Sasha.

Însă, cu toate astea, au decis să aibă ei grijă de el și să nu-l trimită într-un centru special pentru așa ceva. „Știam că Sly n-avea cum să se implice la fel de mult ca mine, din cauza profesiei lui. Am făcut ceea ce trebuia făcut. I-am zis să-mi dea bani pe mână și o să mă descurc să am grijă de băiatul nostru”, a continuat prima soție a actorului. Iar superstarul i-a dat banii și ea s-a ținut de cuvânt.

„Sasha duce greul, iar eu mă folosesc de premierele filmelor mele pentru a strânge bani pentru fundația înființată de noi în 1985”, care sprijină cercetarea autismului și sprijinirea celor afectați de așa ceva. Totuși, Sly a reușit să-l convingă pe fiul său să joace cu el în filmul „Rocky II”, în 1979.

Însă, la fel de bine, știe că Seargeoh are limitele lui. „A trebuit să devin partenerul lui de joacă. Cu un astfel de copil, trebuie să renunți la ego. Nu-l poți forța în lumea ta. Pur și simplu, accept ceea ce-mi propune el”, a dezvăluit tatăl care a construit un loc de joacă pentru copilul său, pentru ca acesta să se simtă în strânsă legătură cu natura.

„E foarte trist să ai un astfel de copil! E ca un post de radio – semnalul lui se prinde și apoi se pierde…”, a continuat să mărturisească actorul. Tocmai din cauza problemelor întâmpinate de părinți în timp ce încercau să-l crească cât mai bine și mai frumos pe Seargeoh, Stallone și Sasha au decis să divorțeze în 1985.

În ciuda divorțului lor, ambii părinți sunt parte integrantă din viața copilului lor autist. „Viața e mai mult decât ochaleri de soare și filme de succes!”, a ținut să precizeze Sly. „Realitatea este evenimentul principal!”, a conchis acesta.     

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg