Vedetă de telenovelă, moartă la 51 de ani și găsită după o zi întreagă de la deces

24 iulie 2024   Viață de vedetă

A jucat în „All My Children”, dar n-a apucat să se bucure prea mult de succesul pe care l-a obținut la Hollywood, pierzându-și viața la 51 de ani. Despre cine e vorba?

Presa americană a publicat o știre tristă despre Esta TerBlanche, vedeta serialului „All My Children”. Actrița a murit, în mod neașteptat, acasă la ea, în North Hollywood, California, după cum ne-a informat fina ei, Barbie Ashley, pe 21 iulie, în TMZ.

Mai mult de-atât, publicația respectivă susține că medicii ajunși la fața locului au tras concluzia că vedeta era deja moartă de o zi când corpul ei neînsuflațit a fost descoperit.

Purtătorul de cuvânt al lui TerBlanche, Lisa Rodrigo, a confirmat decesul actriței pe Facebook, spunând că vedeta a decedat joi, pe 18 iulie. „Nu-mi vine să cred că scriu despre așa ceva”, a scris Lisa îndurerară. „Vă informez, cu durere în suflet, că prietena și clienta mea, Esta TerBlanche, a murit în cursul zilei de joi, din cauze naturale”, a conchis ea.

„Concluzia autopsiei este așteptată acum. Eu încă procesez această informație și sunt în șoc. Esta era o minune de om atât în interior, cât și în exterior. Mă mândresc cu faptul că o cunoșteam și că am lucrat cu ea. Vă țin la curent în zilele care urmează despre această pierdere subidă”, a ținut să precizeze purtătoarea ei de cuvânt.

TerBlanche a interpretat rolul Gillian Andrassy Lavery în „All My Children”, din 1997 până în 2001, alături de Kelly Ripa și Mark Consuelos. Ea s-a mutat din Africa de Sud în SUA pentru a-și extinde cariera actoricească. Însă, în 2001, când personajul ei a fost omorât în scenariul serilului, TerBlanche s-a mutat înapoi acasă, în țara natală.  

Având în vedere că moartea actriței a fost prematură, așteptăm noi informații despre cauza exactă care i-a pricinuit decesul atât de devreme. Din păcate, nu se știu multe despre viața lui Esta TerBlanche din ultima vreme, ea retrăgându-se într-un con de umbră după ce-a renunțat la cariera care-a făcut-o faimoasă în întreaga lume.

foto - Shutterstock

Mai multe