„Dacă-mi zici să-mi pun ciment sub ochi, o fac imediat!” Sofia Vergara, adepta operațiilor estetice!

Este fanul operațiilor estetice! Vedeta serialului „Modern Family” recunoaște că de-abia așteaptă să-și mai corecteze chirurgical aspectul după ce a bifat deja câteva proceduri plastice.

image

Într-un interviu recent, oferit pe 28 mai, în Allure, actrița de 51 de ani a declarat sus și tare că vrea să-și facă „orice operație estetică există pe piață”. „Simt că trebuie să profităm de tot ce ie poate oferi medicina estetică. Asta dacă îți pasă de felul în care îmbătrânești… Nu-I nimic în neregulă dacă nu te pasionează acest subiect. Nu e sfârșitul lumii… Dacă, dacă își pasă, există multe proceduri ce pot fi făcute”, susține Sofia Vergara.

„Cred că o să fac orice operație estetică există pe piață atunci când sunt pregătită să acționez”, a ținut să precizeze simpatica vedetă de la Hollywood. „Mi-aș fi dorit să am mai mult timp la dispoziție, că mi-aș fi făcut tot felul de chestii, dacă nu eram atât de ocupată. Ba sunt în fața camerei, și acolo nu pot face altceva decât ce am de făcut ca actor, ba zac apoi acasă, îmi revin câteva săptămâni în șir, după filmări”, a declarat vedeta.

Actrița care apelează la botox de ceva vreme și își injectează substanța în jurul ochilor și pe gât nu crede în necesitatea fillerelor. „Cred că fillerele sunt bune când ești destul de tânără și vrei niște obraji mai bine conturați sau buze mai cărnoase. La 51 de ani, nu cred că mă poate face să arăt mai tânără. Așa că sunt împotriva fillerelor, atunci când ești deja de-o anumită vârstă”, a dezvăluit Sofia Vergara.

„Le-am făcut pe toate!”, recunoaște Sofia Vergara. „Adică, dacă îmi zici că trebuie să-mi pun ciment sub ochi, ca să arăt mai tânără, o fac imediat. Pe loc! Le fac pe toate pe loc! E ca atunci când îmi dau cu ulei de cocos pe păr și pe picioare. Mă acopăr din cap până în picioare în orice substanță mi se spune. Fac tot! Nu-mi pasă! Nu e nicio prostie să faci ce poți ca să arăți mai bine”, a conchis vedeta.

image

„Știu că nu mai arăta la fel, la vârsta mea…”, a continuat să explice ea. „Însă nici nu știu dacă voi avea vreodată curajul să apar în lume cu părul alb, natural…”, a completat Sofia Vergara.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg