Victoria Beckham, alături de noră în „cea mai grea perioadă din viața ei‟

24 iunie 2024   Viață de vedetă

S-a spus că relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz nu ar fi una bună, însă creatoarea de modă demonstrează contrariul, arătându-și susținerea față de noră într-una dintre cele mai grele perioade din viața ei.  

Când Nicola-Peltz (29 de ani) s-a căsătorit cu fiul Victoriei Beckham, Brooklyn, urmăritorii vedetelor s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra ei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deși Nicola și-ar fi dorit. Pe atunci, în presa internațională au apărut informații conform cărora cele două s-ar fi certat înainte de nuntă, iar în ziua evenimentului Victoria ar fi făcut-o pe Nicola să plângă, deoarece și-a dorit să fie în centrul atenției, eclipsând mireasa. 

Citește și acest articol: De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor? 

Vezi și acest articol: Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o? 

De la eveniment au trecut doi ani, iar relația Victoriei Beckham cu Nicola-Peltz pare că s-a îmbunătățit. Pe contul ei de Instagram, creatoarea de modă a postat, recent, o serie de fotografii alături de Nicola, iar cele două pare că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, Victoria Beckham și-a arătat susținerea față de noră „cea mai grea lună din viața ei‟, așa cum Nicola a descris ultima perioadă. 

Nora Victoriei Beckham, cu inima frântă 

Nicola-Peltz a dezvăluit pe rețelele de socializare că are „inima frântă‟ după ce animalul său de companie, câinele Nala, s-a stins din viață. Nora Victoriei Beckham a dezvăluit că prietenul său necuvântător a murit din cauza unor probleme de respirație:

„Am dus-o de urgență la veterinar. Câteva ore mai târziu, a murit prea devreme. A fost regina mea frumoasă și a stat alături de mine 9 ani. O zi fără Nala se simte ca o eternitate. Mi-aș dori să o am înapoi în brațe. A fost cea mai grea lună din viața mea‟, a dezvăluit milionara. 

Decesul Nalei vine după ce bunica Nicolei-Peltz, care i-a fost și domnișoară de onoare la nuntă, a murit: „Simt că nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru că, pur și simplu, nu cred că ai plecat. Inima imi este zdrobită și îmi este atât de dor de tine‟, a scris Nicola în mediul online.

În aceste momente grele, Nicola-Peltz are susținerea familiei Beckham, în special pe cea a soacrei sale, Victoria. Creatoarea de modă i-a transmis pe Instagam: „Ne gândim la tine în acest moment dificil. Te iubim!‟.

Sursă foto: Instagram - @nicolapeltz 

Mai multe