De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor?

Când Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, urmăritorii cuplului s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra sa, Victoria Beckham. Acum s-a aflat de ce nu și-a ajutat vedeta nora în in cea mai importantă zi din viața ei! 

image

În urmă cu cinci luni, actrița Nicola Peltz a avut parte de nunta mult visată. Ea s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, într-un cadru spectaculos, în valoare de 3,5 milioane de dolari

Soția lui Brooklyn a strălucit în noaptea nunții într-o ținută superbă. Ea a purtat o rochie de mireasă Valentino, creată special pentru corpul ei. Nicola a câștigat admirația tuturor invitaților, deși inițial ea și-ar fi dorit ca rochia de mireasă să fie concepută de soacra ei, Victoria Beckham. 

„Ei bine, plănuiam să port rochia de mireasă a Victoriei și eram atât de încântată că pot purta un design creat de viitoarea mea soacră‟, a spus Nicola într-un interviu pentru „Grazia Magazine‟. „Mi s-ar fi părut atât de frumos și ar fi fost o poveste atât de frumoasă‟, a punctat ea. 

Vezi și: Victoria Beckham, umilită de colegii de școală: „Nu am avut prea mulți prieteni” 

De ce nu a vrut Victoria Beckham să își ajute nora?

Pentru că mulți s-ar fi așteptat ca Nicola să poarte creația Victoriei și nu o rochie Valentino, așa cum s-a și întâmplat, în mediul online au apărut speculații conform cărora, cele două s-ar fi certat înainte de nuntă. Acum, Nicola a povestit cum au stat lucrurile: 

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva” 

„Am hotărât să începem să proiectăm rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai primit nicio veste. Victoria a sunat-o pe mama și i-a spus atelierul ei nu o poate realiza. Așa că, am vorbit cu mama și am spus că acest lucru nu se poate întâmpla, deci care ar fi următorul pas?‟. 

Așadar, pentru că a fost dezamăgită, Nicola a optat pentru Valentino: „Sunt un fan al Valentino de mult timp. Am fost foarte norocoasă pentru că am putut călători la ei în atelier pentru a proba rochia‟, a povestit soția lui Brooklyn Beckham. 

Nicola și Brooklyn se află în mijlocul discuțiilor pe Internet, după ce s-a scris că Victoria și-a făcut nora să plângă în noaptea nunții. Vedeta le-ar fi stricat mirilor primul dans, după ce a anunțat că își dorește un moment „mamă-fiu‟, fără să își anunțe anterior nora. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram-@nicolaannepeltzbeckham



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg