De ce nu i-a creat Victoria Beckham rochia de mireasă nurorii sale. Nu a făcut față pretențiilor?

Când Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, urmăritorii cuplului s-ar fi așteptat ca mireasa să poarte o rochie concepută de soacra sa, Victoria Beckham. Acum s-a aflat de ce nu și-a ajutat vedeta nora în in cea mai importantă zi din viața ei! 

image

În urmă cu cinci luni, actrița Nicola Peltz a avut parte de nunta mult visată. Ea s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, într-un cadru spectaculos, în valoare de 3,5 milioane de dolari

Soția lui Brooklyn a strălucit în noaptea nunții într-o ținută superbă. Ea a purtat o rochie de mireasă Valentino, creată special pentru corpul ei. Nicola a câștigat admirația tuturor invitaților, deși inițial ea și-ar fi dorit ca rochia de mireasă să fie concepută de soacra ei, Victoria Beckham. 

„Ei bine, plănuiam să port rochia de mireasă a Victoriei și eram atât de încântată că pot purta un design creat de viitoarea mea soacră‟, a spus Nicola într-un interviu pentru „Grazia Magazine‟. „Mi s-ar fi părut atât de frumos și ar fi fost o poveste atât de frumoasă‟, a punctat ea. 

Vezi și: Victoria Beckham, umilită de colegii de școală: „Nu am avut prea mulți prieteni” 

De ce nu a vrut Victoria Beckham să își ajute nora?

Pentru că mulți s-ar fi așteptat ca Nicola să poarte creația Victoriei și nu o rochie Valentino, așa cum s-a și întâmplat, în mediul online au apărut speculații conform cărora, cele două s-ar fi certat înainte de nuntă. Acum, Nicola a povestit cum au stat lucrurile: 

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva” 

„Am hotărât să începem să proiectăm rochia, apoi au trecut câteva zile și nu am mai primit nicio veste. Victoria a sunat-o pe mama și i-a spus atelierul ei nu o poate realiza. Așa că, am vorbit cu mama și am spus că acest lucru nu se poate întâmpla, deci care ar fi următorul pas?‟. 

Așadar, pentru că a fost dezamăgită, Nicola a optat pentru Valentino: „Sunt un fan al Valentino de mult timp. Am fost foarte norocoasă pentru că am putut călători la ei în atelier pentru a proba rochia‟, a povestit soția lui Brooklyn Beckham. 

Nicola și Brooklyn se află în mijlocul discuțiilor pe Internet, după ce s-a scris că Victoria și-a făcut nora să plângă în noaptea nunții. Vedeta le-ar fi stricat mirilor primul dans, după ce a anunțat că își dorește un moment „mamă-fiu‟, fără să își anunțe anterior nora. 

Sursă foto: Pinterest / Instagram-@nicolaannepeltzbeckhamRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg