Victoria Beckham și-a făcut nora să plângă la propria nuntă. Cu ce a supărat-o?

Victoriei Beckham a încântat toate privirile la nunta fiului său, Brooklyn, cu Nicola-Peltz. Mai puțin pe cea a nurorii sale, pe care a făcut-o să plângă în cea mai importantă zi din viața ei. Cu ce a deranjat-o pe Nicola? 

image

La începutul lunii aprilie, Nicola-Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit, într-o ceremonie desfășurată la Palm Beach. La eveniment au participat nume mari din toate domeniile, iar mirii s-au pregătit pe măsură. Printre cei prezenți la nuntă s-au aflat: Serena Williams, Snoop Dogg, Eva Longoria, Marc Anthony și multe alte vedete. 

Nunta, în valoare de 3 milioane de dolari, urma să fie cel mai frumos eveniment din viața mirilor, însă pentru mireasă nu a fost deloc așa. Ea a izbucnit în lacrimi din cauza soacrei sale, Victoria Beckham, care a făcut un gest neașteptat!

Citește și: Pretențiile Victoriei Beckham la nunta lui Sergio Ramos 

Ce i-a făcut Victoria Beckham nurorii sale, Nicola  

Seara urma să înceapă perfect, iar mirii să danseze pe „You Sang To Me‟, piesă cântată live de către cântărețul Marc Anthony. Însă cu doar câteva minute înainte ca Nicola și Brooklyn să urce pe ringul de dans, Victoria și-a dorit ca ea și fiul său, Brooklyn, să danseze pe acest cântec, pentru un moment „mamă-fiu‟, fără niciun avertisment. 

La finalul momentului, artistul Marc Anthony a ținut un discurs la nuntă, iar țintă a fost Victoria, nu mirii: „A fost, de fapt, o odă pentru Victoria, spunând cât de minunată este ea‟, a povestit o sursă pentru „Daily Mail‟. 

În acel moment, Nicola a izbucnit în plâns și a plecat supărată din sala evenimentului cu sora și cu mama ei: „A fugit în mijlocul nunții cu Brittany (sora ei) și cu mama ei, în timp ce plângea‟, a mai spus aceeași sursă, care a subliniat că Nicola a fost supărată toată noaptea pentru că atenția celorlalți s-a îndreptat către Victoria.

Vezi și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva” 

Potrivit „Mirror‟, între Victoria Beckham și Nicola-Peltz ar mai fi existat tensiuni și înainte de nuntă, însă zvonurile nu au fost confirmate. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg