VIDEO Cybill Shepherd a dat un interviu TV îmbrăcată doar în… prosop

13 decembrie 2023   Viață de vedetă

În noiembrie 2023, jurnalistul american David Letterman a publicat pe YouTube un interviu memorabil realizat de el cu Cybill Shepherd în 1986. Doar că actrița nu purta haine, ci doar un prosop în timpul interviului…

David Letterman a făcut multe interviuri bune în toată cariera sa jurnalistică. Unul dintre ele a fost cel cu Cybill Shepherd, în 1986. La acea vreme, actrița era cunoscută în toată lumea datorită serialului „Moonlighting” în care apărea și juca alături de Bruce Willis. Se pare că ieșeau scântei ocazional între cei doi actori pe platoul de filmare, motiv pentru care Cybill și-a propus să facă tot felul de gesturi extreme pentru a capta atenția.

Ca de pildă să intre într-un studio TV fără haine pe ea. În loc să se prezinte frumos într-o ținută spectaculoasă, ca orice vedetă de calibrul ei, ea a apărut în fața tuturor într-un… prosop. Tuturor li s-a părut că actrița avea vreun plan ascuns, însă n-a făcut decât să facă jocul gazdei emisiunii. Cu alte cuvinte, nu s-a răzbunat în vreun fel pe colegul ei de platou de la serialul care a fost difuzat și în românia și nici nu o luase razna.

Întrebată de ce a apărut așa în studioul TV, actrița a arătat hainele pe care trebuia să le poarte pe un umeraș în spatele ei. Jurnalistul TV a explicat apoi întreaga situație: „În urmă cu vreo două săptămâni, cineva din anturajul lui Cybill ne-a trimis niște haine și ne-a spus că acestea sunt hainele ei. Le-am primit și le-am agățat undeva în culise. De-atunci hainele lui Cybill Shepard stau și nu le bagă nimeni în seamă. Nouă ni s-a părut destul de ciudat să primim noi hainele ei, dar am acceptat și le-am lăsat pe undeva. Totuși, în ultimele săptămâni, nimeni n-a întrebat de ele. Mă bucur că avem noi hainele ei și că actrița e acum prezentă la noi în studio!”, a conchis David Letterman.

OK, deci a fost o mică farsă, o glumă pe care vedeta de la Hollywood a făcut-o pentru că... și-a permis. La notorietatea de care se bucura atunci, Cybill putea face orice și n-o critica nimeni. Adevărul e că alegerea ei vestimentară de-atunci a rămas în memoria noastră, a tuturor, după ce am văzut filmulețul postat pe YouTube de moderatorul emisiunii „Late Night with David Letterman”.

foto - Shutterstock

video - YouTube

Mai multe