Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit în țipetele copilului lor. Fetița plângea în baie

Actrița Leah Remini a povestit cum a găsit-o pe fiica fostului cuplu Tom Cruise - Katie Holmes, plângând pe jos în baie, la nunta părinților ei. Ce s-a întâmplat?

image

Cei doi actori au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. După numai câteva luni de idilă, Tom Cruise și Kate Holmes s-au logodit și, tot din scurt, au anunțat că vor deveni părinți. Fericit peste măsură, starul de la Hollywood i-a oferit partenerei lui de viață un cadou în valoare de 200.000 de dolari înainte ca fiica lor, Suri Cruise, să vină pe lume.

Șase ani mai târziu, soții Cruise au luat întreaga lume prin surprindere când și-au anunțat divorțul. Holmes l-a părăsit pe Cruise pentru simplul motiv că nu-și dorea ca fiica ei să fie crescută de scientologi, secta din care Tom face parte și-n ziua de azi.

Leah Remini s-a numărat printre invitații de la nunta VIP și, în timp ce se afla la marele eveniment, a observat niște lucri nelalocul lor. La un moment dat, actrița a văzut-o pe micuța Suri supărată foc pe podeaua din baie și nimeni nu se întreba ce se întâmpla cu copilul de nici un an.

Remini a scris în cartea ei, „Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology”, cum copilul celor doi actori era ignorat complet în ziua cea mare a părinților ei. Leah a povestit despre cina festivă, în timpul căreia a auzit un plânset de copil. S-a uitat împreujur și nimeni nu reacționa de niciun fel, cu toate că urletele copilului se auzeau peste tot.

După câteva minute, Remini a urmat sunetul deranjant până în încăpetrea în care a găsit-o pe Suri Cruise, care avea 7 luni atunci și necesita ajutorul părinților ei în fiecare moment.

Actrița a dezvăluit că fetița lui Tom Cruise era supărată, țipa și dădea din picioare, dar, în loc să fie luată în brațe și alinată, Suri era lăsată pe jos în baie, singură. Mireasa n-a putut fi deranjată în acele momente, cu toate că ar fi înțeles toată lumea de ce ar fi fost nevoită să facă o pauză și să-și verifice copilul. În locul mamei, care petrecea de zor, erau trei oameni care încercau să o potolească pe Suri.

Cele trei persoane n-au fost lângă fetiță de la început, s-au dus lângă ea cu mare întârziere și nici măcar nu se descurcau prea bine cu copilul de șapte luni. „În loc s-o liniștească pe un ton domol, acele persoane tot țipau numele copilului cu o voce stringentă”, a explicat Leah.

Cele trei persoane, printre care una era sora mirelui, stăteau și se uitau la micuță țipând la ea, niciuna nu s-a aplecat s-o ia în brațe pe Suri. Într-un final, Remini le-a spus persoanelor respective s-o ia de jos pe fetiță, s-o țină puțin în brațe și să-i dea puțin lapte cald, ca să se liniștească.

foto - ShutterstockRecente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg