VIDEO Tom Cruise a sfidat moartea la Olimpiadă când a sărit de pe acoperișul stadionului

13 august 2024   Viață de vedetă

Unul dintre cele mai interesante momente din ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 a fost când actorul de la Hollywood s-a aruncat în gol de pe acoperișul stadionului. Cum a reușit?

Vedeta de 62 de ani s-a simțit în elementul său la Paris, când a uimit întreaga audiență cu casadoria făcută pe Stade de France. Tom Cruise a plonjat de pe acoperișul stadionului, a primit steagul olimpic de la gimnasta americană Simone Biles și primarul orașului Los Angeles, Karen Bass, după care s-a urcat pe o motocicletă. Iar toata aceastea s-au întâmplat înainte de-a urca la bordul unui avion și-a se parașuta din el chiar pe semnul Hollywood din SUA.

Întreaga secvență plină de adrenalină a fost pe placul tuturor celor care au privit-o și a necesitat un an și jumătate de pregătiri și multe emoții din partea echipei cu care a colaborat marele actor și a firmei de asigurări care trebuie să ia în vedere toate pericolele la care se expune vedeta.

Atunci când producătorul executiv și directorul creativ al evenimentului, Ben Winston, i-a propus să fie starul ceremoniei de încheiere a Jocurilor Olimpice de vară, Tom Cruise a insistat să facă el toate cascadoriile, exact așa cum face și la filmări.

Cu o zi înainte de transmisia live, Winston a dezvăluit celor de la Vogue că întreaga secvență a necesitat o pregătire de peste un an și că și-a făcut multe griji, în tot acest timp, că lucrurile nu se vor derula conform planului. Din fericire, n-a avut de ce să-și facă griji!

„Am pregătit totul timp de un an și jumătate. Am avut ideea de a lua steagul din Paris și a-l trimite să călătorească până în Los Angeles și ne-am dorit să intrăm în direct cu acest lucru, să facem ceva cu adevărat spectaculos”, a declarat acesta.

Winston a mărturisit că actorul de la Hollywood filma „Mission Impossible” în Londra când s-a suit într-un avion, a călătorit 11 ore, pentru a filma video-ul pentru ceremonia de încheiere a Olimpiadei în Los Angeles, după care s-a întors pe platourile de filmare din Marea Britanie. Un mic efort depus de cel mai mare actor de la Hollywood, însă Tom Cruise nu face altfel lucrurile, ci se implică 100%.

foto - Shutterstock

video - Eurosport YouTube

Mai multe