Simone Biles, felicitată de mama ei adoptivă pentru succesul de la Olimpiadă

Gimnasta de 27 de ani a ridicat tot publicul în picioare la Jocurile Olimpice de la Paris după ce a câștigat a patra medalie de aur a echipei americane. Iar printre cei care au felicitat-o s-a numărat chiar mama ei adoptivă.

image

Momentul emoționant dintre mamă și fiică a fost surprins de camere în seara de marți, la Paris, și s-a petrecut după ce Simone Biles câștigase cea de-a cincea ei medalie de aur. Performanța gimnastei este cu atât mai lăudabilă cu cât Simone a devenit cea mai decorată gimnastă americană din istoria Olimpiadei.

În timp ce toți o felicitau pe Biles pentru prestația ei de la JO 2024, cea mai importantă persoană din viața ei, mama sa adoptivă Nellie, a îmbrățișat-o pe sportivă, fără să se gândească că este filmată și că toată lumea o poate vedea.  

Cei de la NBC au surprins-o pe Biles cum, atunci când mergea împreună cu soțul ei, jucătorul din NFL Jonathan Owens, a văzut-o brusc pe mama ei venind să o îmbrățișeze. Nellie a sărutat-o pe fiica sa, după care s-a uitat bine la medalia de aur a lui Simone. În tot acest timp, sute de fani strigau în delir numele marii gimnaste Simone Biles, iar camerele TV surprindeau momentul emoționant dintre mamă și fiică.

După asemenea experiență unică, sportiva americană a făcut ceva surprinzător. În loc să fie extrem de bucuroasă de realizările ei și să aibă doar lucruri frumoase de spus tuturor, Simone a făcut un comentariu răutăcios cu privire la colegele ei. „Compioane lipsite de talent și leneșe”, a scris Biles pe rețelele sociale.

image

Cuvintele răutăcioase păreau adresate fostei componente a echipei gimnastice americane,  

MyKayla Skinner, care a criticat machiajul gimnastelor de la Jocurile Olimpice 2024. E păcat că s-a ajuns la o râcă între cele două gimnaste, mai ales având în vedere rezultatul minunat al naționalei americane de gimnastică. Și cel petrecut între cea mai bună gimnastă a Americii și mama ei adoptivă.

foto - Shutterstock



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg