Ce se întâmplă în ultimele clipe din viaţa animalelor. Răspunsul şocant al unui veterinar

18 septembrie 2018   Casă și Grădină

Există un gând pe care fiecare persoană care deţine un animal vrea să-l alungedin gând: momentul în care îţi iei rămas bun de la cel care ţi-a fost partener o perioadă de timp.

O iubitoare de animale din Illinois, SUA, a întrebat un veterinar care este cea mai grea parte din această meserie, iar răspunsul este cu adevărat emoţionant.  

Postarea tinerei a devenit virală în scurt timp, fiind redistribuită de peste 42.000 de ori: "Mi-am întrebat veterinarul care este cea mai grea parte. Mi-a răspuns: eutanasierea. 90% dintre persoane nu vor să fie asiste la acest moment, astfel că în ultimele momente, animalele îşi caută cu privirea disperată proprietarii. M-a copleşit".  

"Am un singur animal. O pisică pe nume Rick, de aproape 2 ani şi jumătate. Deşi cântăreşte puţin peste 2 kilograme, are o personalitatea puternică. L-am dus la veterinar pentru că în urmă cu jumătate de an a fost la un pas de moarte din cauza unui blocaj renal. Medicii l-au operat, însă a rămas cu un risc crescut de a dezvolta infecţii. Operaţia a mers bine, însă aceste infecţii apar destul de des, o dată sau de două ori pe lună, astfel că medicul a devenit deja prietenul nostru", a povestit Jessi.

Acest episod a făcut-o pe Jessie să se gândească la momentul în care va fi nevoită să-şi ia rămas bun de la Rick pentru totdeauna.  Oamenii au fost copleşiţi de răspunsul cutremurător al veterinarului.

Sursă: Bored Panda

Mai multe