Ce înseamnă când visezi animale. 13 interpretări explicate

ce înseamnă când visezi animale jpeg

Fiinţe gingaşe sau înspăimântătoare, animalele care-ţi apar în vis poartă fiecare un mesaj aparte. Ştii să–l descifrezi? Iată ce înseamnă când visezi animale.

Dacă visezi că te lupţi cu un animal înseamnă că există lucruri ascunse în sufletul tău pe care încerci să le reprimi.

Dacă animalul din visul tău vorbeşte,este,sigur,vocea conştiinţei tale. Un animal vorbitor mai poate reprezenta şi potenţialul tău de a fi tot ceea ce-ţi doreşti să fii.

Dacă visezi că salvezi viaţa unui animal înseamnă că ai învăţat deja să-ţi stăpâneşti emoţiile pe care el le simbolizează.

Dacă visezi că eliberezi un animal poate fi semn că vrei să-ţi descătuşezi instinctele primare.

Ce înseamnă când visezi animale - semnificaţii:

1. Şarpe

Înţelepciune,discernământ,dar şi decepţie. Dacă-l vezi strecurându-se,înseamnă că ai trecut deja peste nişte dificultăţi. Dacă,însă,visezi că te muşcă,ai temeri ascunse sau te îngrijorezi din cauza unei situaţii ameninţătoare.

Te poate avertiza că există un pericol pe care nu-l conştientizezi. Şarpele mai poate semnifica tentaţie,pericol şi aventuri sexuale. Dacă îţi este frică de el înseamnă că te fereşti de relaţii sexuale,de intimitate sau de angajarea într-o relaţie.

2. Ce înseamnă când visezi animale - Taur

Încăpăţânare,voinţă puternică şi spirit dominator. Visul poate să-ţi transmită mesajul că este timpul să iei atitudine şi să nu mai fii atât de supusă.

Mai poate semnifica faptul că va urma o perioadă bogată şi prosperă în viaţa ta. Taurii simbolizează şi energiile sexuale reprimate care vor să iasă la iveală sau fertilitatea.

3. Vacă

Natură pasivă şi docilă. Mai poate însemna că ai instinctele materne foarte dezvoltate sau că-ţi doreşti ca cineva să aibă grijă de tine.

Când visezi un schelet de vacă nu ai o legătură prea apropiată sufleteşte cu mama sau cu figura maternă din viaţa ta. Dacă te visezi mulgând o vacă înseamnă că eşti gata să munceşti din greu pentru a reuşi.

4. Ce înseamnă când visezi animale - Viţel

Imaturitate şi lipsă de experienţă. Ar trebui să-ţi dezvolţi mai mult anumite abilităţi.

5. Unicorn

Idealuri înalte,speranţă şi conştiinţă de sine. Mai poate însemna putere,dar,în acelaşi timp,şi gingăşie şi puritate.

6. Ce înseamnă când visezi animale - Şoareci

Îţi petreci prea mult timp încercând să rezolvi probleme puţin importante. Dacă-i vezi mâncând,înseamnă că cineva încearcă să-ţi submineze încrederea în tine sau că te simţi insignifiantă.

7. Porc

Murdărie,lăcomie,încăpăţânare şi egoism. Mai poate însemna lux sau prea multă indulgenţă cu tine însăţi.

8. Ce înseamnă când visezi animale - Pisică

Spirit independent, sexualitate feminină, creativitate şi putere. Dar mai poate însemna şi ghinion sau faptul că o persoană din viaţa ta încearcă să te înşele.

Dacă pisica este agresivă, înseamnă că ai probleme cu propria ta feminitate.

Dacă visezi că te muşcă,iei foarte mult fără să dai nimic în schimb,într-o relaţie apropiată. Poate fi şi o frustrare că anumite lucruri din viaţa ta nu merg aşa cum ţi-ai fi dorit.

Dacă visezi că o alungi,înseamnă că-ţi vei depăşi obstacolele din viaţă. Dacă nu are gheare înseamnă pierderea independenţei.

Pisica albă vesteşte vremuri grele. Când visezi o pisică neagră,nu te gândi că aduce ghinion:ea doar arată că îţi este frică să-ţi foloseşti intuiţia.

9. Ce înseamnă când visezi câine

Indică îndemânarea pe care o ai şi pe care o ignori. Ar fi bine să ţii cont de ea. Mai poate însemna şi intuiţie,loialitate,generozitate,protecţie şi fidelitate. Valorile la care ţii te vor ajuta să evoluezi şi să reuşeşti în viaţă.

Dacă, însă, câinele mârâie, îţi semnalează un conflict interior sau că cineva te va trăda. Dacă animalul este mort sau foarte bolnav,înseamnă pierderea unui prieten bun sau că

instinctele tale sunt cam tocite.

Dacă te muşcă de picior,s-ar putea să eziţi atunci când eşti pusă în faţa unor situaţii noi. Mai simbolizează lipsa de loialitate.

Un câine care latră vesel îţi spune că vei avea parte de multe petreceri şi interacţiuni sociale. Dacă latră nervos îţi sugerează că ceri foarte mult de la oameni şi vrei să ai mai mult control asupra lor. Mai poate semnala şi o companie neplăcută.

Atunci când visezi că-ţi cumperi un câine e semn că simţi nevoia unor prieteni buni,dar uneori ai tendinţa să-i mituieşti pentru a rămâne lângă tine.

10. Ce înseamnă când visezi animale - Maimuţă

Decepţie,persoane care încearcă să te înşele,falsitate. Dacă visezi maimuţă,mai poate însemna că ai nevoie de linişte în viaţa ta. Ea mai semnifică eul tău interior,în special latura sexuală.

11. Măgar

Lipsă de înţelegere din partea celorlalţi. Mai poate sugera şi faptul că vei avea nişte mici necazuri. Dacă măgăruşul cară poveri înseamnă că,după multă muncă şi răbdare,vei avea succes la serviciu şi în dragoste.

12. Ce înseamnă când visezi animale - Urs

Independenţă, ciclul vieţii, moarte şi reînnoire. Poate însemna şi că ai nevoie de o perioadă de gândire. Dacă visezi că eşti urmărită sau atacată de un urs, vei avea parte de obstacole în viaţă. Ursul polar, în schimb, înseamnă regenerare.

13. Căprioară

Graţie, tandreţe şi frumuseţe naturală. Dacă visezi că o omori, înseamnă că nu-ţi acepţi feminitatea.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png