Cea mai bună reţetă de fasole verde cu sos de roşii

3 iulie 2017   Rețete

Fasolea verde este un ingredient gustos şi are puţine calorii. Iată cea mai bună reţetă cu fasole verde şi sos de roşii.

Ai nevoie de

1 kg fasole verde2 cepe3-4 linguri ulei4 căţei de usturoi3 roşii500 ml suc de roşiisarepipercartofi fierţi, pentru garnitură

Cum se prepară fasolea

Alegi fasolea, îi rupi capetele şi o speli. O opăreşti 5 minute în apă fierbinte cu sare, apoi o laşi la scurs.

Cureţi cepele, le toci şi le căleşti în ulei încins până când devin sticloase. Adaugi fasolea verde, sucul de roşii şi roşiile tăiate sferturi. Acoperi şi laşi să fiarbă până când scade sosul, apoi pui căţeii de usturoi mărunţiţi, sare şi piper, după gust şi mai ţii pe foc 5 minute. Serveşti fasolea cu garnitură de cartofi fierţi.

Mai multe