Supă italiană de primăvară cu perişoare de pui
20 aprilie 2018
Rețete
Încearcă tradiţionala supă italiană minestrone de primăvară, cu perişoare de pui!
De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară
150-200 g carne tocată de pui
1/2 cană (110 g) pesmet
6 linguri parmezan ras, şi ceva în plus pentru ornat
4 căţei de usturoi, 2 tocaţi, 2 tăiaţi felii
2 linguri ceapă verde tocată
1 ou mare, bătut
sare
piper măcinat
2 linguri ulei
1 fir de praz, tăiat felii
5 căni (1,2 litri) supă de pui
3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici
1 cană (220 g) morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele
220 g spanac
busuioc verde tocat
Află cum să prepari supa italiană minestrone de primăvară pe clickpoftabuna.ro.
Sursa foto: stylecraze.com