Supă italiană de primăvară cu perişoare de pui

20 aprilie 2018   Rețete

Încearcă tradiţionala supă italiană minestrone de primăvară, cu perişoare de pui!

De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară

150-200 g carne tocată de pui

1/2 cană (110 g) pesmet

6 linguri parmezan ras, şi ceva în plus pentru ornat

4 căţei de usturoi, 2 tocaţi, 2 tăiaţi felii

2 linguri ceapă verde tocată

1 ou mare, bătut

sare

piper măcinat

2 linguri ulei

1 fir de praz, tăiat felii

5 căni (1,2 litri) supă de pui

3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici

1 cană (220 g) morcovi curăţaţi şi tăiaţi rondele

220 g spanac

busuioc verde tocat

Află cum să prepari supa italiană minestrone de primăvară pe clickpoftabuna.ro.

Sursa foto: stylecraze.com

Mai multe