Într-un interviu acordat unui post tv, Andreea Antonescu a vorbit deschis despre felul său de a fi, despre ce a însemnat celebritatea în adolescenţă, dar şi de marele regret al vieţii sale, faptul că era certată cu tatăl său când acesta a murit.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

Întrebată ce nu face niciodată Andreea Antonescu, vedeta a dat un răspuns neaşteptat: "Nu mănânc îngheţată! Aproape niciodată... Am ani de zile când nu mănânc îngheţată. Poate a fost o chestie de autoprotecţie, să am grijă de gâtul meu. Am realizat că îngheţata îmi face rău, eu fiind şi o fire bolnăvicioasă de mică. Nu prea mănânc nici fructe, pentru că am avut probleme cu stomacul – am avut început de ulcer şi am eliminat ce îmi face rău. Şi mai e ceva ce nu ştie lumea: nu-mi place să dorm singură", a spus artista. 

Andreea a vorbit şi despre tatăl său, cel care o mare parte din viaţa de adolescentă, în trupa Andre, i-a fost impresat, alături de părintele Andreei Bălan. 
"Cu siguranţă, eroul vieţii mele va rămâne tatăl meu şi chiar îmi pare rău că nu am apucat să îi spun asta şi ăsta este regretul vieţii mele. Iar eroina mea este mama", a mai spus Andreea Antonescu, care n-a omis-o nici pe fiica sa.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

"Alt lucru pe care îmi doresc să îl fac, trecând peste carieră, ar fi să mă ţină Dumnezeu cu mintea aşa cum sunt acum, şi să reuşesc să fiu cea mai bună prietenă a Sienei, fetiţa mea", a mai declarat artista.