În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că regretă foarte multe lucruri din viaţa ei, în special episoadele urâte, dar are planuri mari de viitor.

”Regret foarte multe lucruri, în special episoadele urâte. Regret despărţirea, mai ales că nu a fost cu scandal, nu a fost o ceartă, nu ştiu ce va fi mai departe, nu ştiu cum va fi mai departe. "Nu ştiu ce va fi mai departe, nu stiu ce va fi pe viitor. Viaţa este plină de surprize. Mă las dusă mai departe cu braţele deschise aşteptând să văd continuarea.", a mai mărturisit Andreea Antonescu la Pro TV.

Andreea Antonescu se bucură, însă, de succes în plan muzical, ea lansându-şi o melodie nouă, ”Te cert cu vin”.

Te cert cu vin“ este povestea celui mai nou single lansat de Andreea Antonescu, însoţit de un videoclip în care artista îşi dezvăluie latura de femeie îndrăgostită, dar şi un look sexy. Piesă subliniază cele mai intense trăiri şi sentimente ale unei femei şi este produsă şi compusă de Dorian Oswin şi Anastasia Sandu. „Niciodată nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt şi cred în puterea destinului, a faptului că fiecare are un drum al sau. De multe ori simt că ajung în anumite situaţii special şi învăţ ceva din fiecare experienţă a vieţii mele. «Te cert cu vin» este una dintre piesele cele mai apropiate sufletului meu. Am simţit atunci, încă de la prima ascultare, că această piesă relatează întocmai un nou episod al vieţii mele: prezentul... Single-ul este despre iubire, pasiune şi problemele care, de cele mai multe ori, sunt inevitabile şi care te pot face să iei hotărâri drastice. Cred că în acele clipe este bine să faci un pas în spate, să reflectezi asupra situaţiei şi, cel mai important, să nu iei o decizie impulsivă pe care o poţi regreta mai târziu”, declara Andreea Antonescu.