În cadrul unui interviu pentru VIVA!, Andreea Antonescu a recunoscut relaţia pe care o are cu Ştefan Manolache şi a dezvăluit că totul a început în urmă cu trei săptămâni, la un eveniment monden, ce a fost organizat de revista ELLE.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Şi s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoşteam de dinainte, aşa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut paşi spre mine, am început să ieşim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relaţie în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre bătălile pe care le primea în perioada Andre

Atunci când am fost fotografiaţi de paparazzi plecasem de la o filmare şi el a venit să mă ia cu maşină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus şi până acum, fetiţă mea şi muzică îmi ocupă foarte mult timp, aşadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA!.

De asemenea, Ştefan Manolache are doar cuvinte de laudă la adresa cântăreţei, actuala lui iubită.

Citeşte şi: Gata, nu mai e nicio îndoială! Andreea Antonescu divorţează: ”Eu şi Traian suntem liberi!”

„Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.

Ştefan Manolache este reporter special la Acces Direct, emisiunea de la Antena 1 difuzată de luni până vineri de la 17.00 la 19.00.