În cadrul unui interviu pentru Click!, Andreea Bănică a recunoscut că a regretat că a pozat goală şi timp de trei zile n-a ieşit din casă.

”Iniţial n-am vrut să pozez…. Lucian, soţul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar şedinţa foto a fost un şoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de faţă decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în Photoshop”, a povestit Andreea Bănică, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Andreea Bănică, totul despre secretul corpului perfect la 41 de ani: “Toată lumea spune că am silicoane”

De asemenea, ea a mărturisit că i-a fost extrem de ruşine după ce a apărut pe coperta revistei Playboy.

”Când a apărut revista mi-a fost foarte ruşine. N-am ieşit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte ruşinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat ea, potrivit aceleiaşi surse.

Ba mai mult, ea a mărturisit că a folosit banii primiţi pentru a-şi achiziţiona un apartament.

”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Şi cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am şi astăzi, un apartament”, a mai povestit ea.

Citeşte şi: Andreea Bănică nu mai doarme în pat cu soţul ei: ”Nu e uşor să ţii o relaţie atât de mult timp!”

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, iubitul ei din liceu, alături de care are doi copii, o fetiţă de nouă ani şi un băieţel de aproape trei ani.