Pe lângă cariera răsunătoare, Andreea Bănică are şi o familie superbă. Iubeşte acelaşi bărbat de când era în liceu şi i-a oferit doi copii frumoşi, pe Sofia şi pe mezinul familiei, Noah Andrei. Andreea este mămică cu normă întreagă atunci când nu este plecată la concerte şi adoră să petreacă tot timpul liber pe care îl are în preajma celor mici.

Citeşte şi: Dieta cu care slăbeşti un kilogram pe zi, fără efort. Meniu pentru 5 zile

Dar cum reuşeşte să se menţină în formă maximă, la 41 de ani, după două naşteri? Invitată la o emisiune tv, artista şi-a dezvăluit o parte din secretele de frumuseţe.

Andreea Bănică ţine diete regulate

 "Eu am fost fata din liceu, din şcoală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut şi eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulţumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viaţa pentru că am tendinţă de îngrăşare", a declarat Andreea Bănică.

Artista se declară a fi o gurmandă, în special atunci când vine vorba de dulciuri. Atunci când merge acasă, la Eforie, dă întotdeauna o fugă la cofetăria preferată.

"Mănânc amandine cu tava, să îţi spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava şi mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea şi nu doar din punct de vedere al hainelor", a declarat Andreea Bănică, la Antena Stars.

Citeşte şi: Matteo va deveni tată pentru prima oară! Primele declaraţii

Recent, Andreea Bănică a lansat o nouă piesă şi un nou videoclip care au cucerit deja publicul. Se numeşte "De Nebună" şi este ultimul single scos pe piaţa muzicală al artistei.