Deşi nu se cunosc prea multe informaţii despre această schimbare, hotărârea a fost luată de şefiin Antenei 1, Andreea Berecleanu urmând să fie înlocuită de Sandra Stoicescu, care acum se află în concediu de maternitate.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

Această schimbare ar fi venit după ce Andreea Berecleanu şi-a manifestat dorinţa de a se ocupa mai mult de proiectele personale şi aici amintim clinica de estetică pe care o deţine alături de soţul ei, celebrul chirurg estetician Constantin Stan. Astfel, nu de puţine ori, în ultimul an, s-a întâmplat ca Andreea să-şi ia liber de la Observator pentru a-şi însoţi partenerul de viaţă la diverse congrese, în străinătate.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

În ultima perioadă, Andreea Berecleanu a fost înlocuită de Octavia Geamănu, care deşi s-a căsătorit religios la sfârşitul lunii ianuarie, ea a fost prezentă la serviciu. În ciuda faptului că face treabă bună la ştiri şi are audienţă, soţia lui Marian Ionescu nu este preferată de şefi şi nu a fost luată în calcul ca posibilă înlocuitoare permanentă a Andreei Berecleanu la jurnal, potrivit sursei citate.