Andreea Esca a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, fiica lor, Alexia, şi de iubitul acesteia, Mario Fresh. Seara s-au distrat la festivalul Neversea, iar ziua s-au relaxat pe plajă.

Îndrăgita prezentatoare, în vârstă de 46 de ani, a ales un costum de baie negru, simplu şi avea părul prins, ochelari mari, cercei lungi.

Vezi mai multe fotografii pe click.ro

Cum se menţine în formă? Vedeta a mărturisit că nu urmează o dietă anume, ci un stil alimentar pe care şi l-a impus singură. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg la o înălţime de 162 de cm. Atunci a decis că e timpul să facă nişte schimbări.

Dieta urmată de Andreea Esca presupune eliminarea carbohidraţilor din organism. Pe scurt, tot ce e produs din făină e interzis. De la pâine, la covrigei, sticksuri şi multe alte produse cu un conţinut ridicat de carbohidraţi.

Citeşte mai mult despre cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme

Prezentatoarea şi-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Ştirile ProTV de la ora 19.00, de la înfiinţarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă, fiind cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România.

 Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000 şi au împreună doi copii.