Anna Lesko nu ezită să pozeze în ipostaze sexy, însă de această dată a scris şi un mesaj inedit, în cadrul căruia a recunoscut că nu este un exemplu de urmat.

Anna Lesko, irezistibil de sexy la un concert. Vedeta şi-a etalat trupul în toată splendoarea: ”Arăţi minunat!”

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiţi şi frumoşi în felul nostru. Aaaa, poţi tine cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine. Poate ce mie îmi prieşte, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu şi se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele, nu îmi prezintă încredere. Am întâlnit suficiente la viaţa mea. Astazi, ea daca este „combinată” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, în plină acţiune. După, se îndrăgosteşte de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil. S-a despărţit şi de acesta şi s-a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva…. Dacă o întrebi, îţi va răspunde că stie bine directia dar in realitate este foarte derutataă. În fine, ca să scurtez, fii mai inventivă de atât! Fii mai dibace. Urmăreşte fenomenul, ce se întamplă în jurul tau. Analizează-te pe tine în diferite contexte. URMĂREŞTE -TE PE TINE,  NU PE CINEVA! Şi atunci, ai să te îndrăgosteşti de tine”, a scris Anna Lesko pe Facebook.

Anna Lesko nu-şi mai doreşte relaţii de lungă durată: "E drăguţ la început. Apoi începi să dai raportul"

Anna Lesko s-a despărţit de tatăl fiului ei

Anna Lesko este o cântăreaţă, pictoriţă şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chişinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale.
 
Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani cu Adrian Neniţă, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau şi a moştenit talentul şi pasiunea pentru muzică de la părinţii săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele şi sora lui Adrian cântă la vioară.
 
Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ţinut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniţă, a venit pe lume pe 30 martie 2014, potrivit sursei citate.