Recent, Anna şi-a anunţat fanii că s-a despărţit de tatăl copilului său. Ea şi DJ Vinnie au luat-o pe drumuri separate la începutul lunii august, iar de atunci artista s-a dedicat întru totul muzicii.

Citeşte şi: Anna Lesko şi DJ Vinnie nu s-au despărţit în relaţii bune! Motivul pentru care l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei

Referitor la relaţii de lungă durată, Anna Lekso pare să fi luat o decizie radicală.

“E drăguţ la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudăţeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu uşa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveţi să le accepţi iar altele sunt ofensive, pur şi simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranţă. Incepi să dai "raport" unde eşti, cu cine eşti, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veţi vedea la sfarsitul zilei, etc... Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac ✌️", a scris Anna Lesko pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

Imaginile sexy pe care Anna Lesko obişnuieşte să le publice pe internet sunt pe placul bărbaţilor, însă multe femei au criticat-o dur. Artista a postat un mesaj dur, ce a stârnit numeroase reacţii în mediul virtual.

"Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…)Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea şi sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată şi pe care am cultivat-o în dealungul anilor. Evident că „boală” de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminităţii mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sex appeal puternic, asumat şi cu un mesaj artistic dacă poţi să-l citeşti printre rânduri.(…)

Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mama imorală. Serios?! Cine eşti tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mama ,darul suprem de la Dumnezeu?! Ce ştii tu despre mine?! Nimic! Nu poţi forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei", a fost reacţia acidă a vedetei.