Iată însă câteva aspecte după care se dau în vânt când e vorba de amor!

1. Vor ca femeile să conducă actul intim uneori sau să-l iniţieze

Dacă iubitul tău va iniţia fiecare act intim, se va plictisi. Va crede că este o povară pentru tine să faci asta şi că o faci doar din obligaţie. Este foarte important să-l faci să se simtă dorit. Surprinde-l şi pregăteşte ceva romantic într-o seară după serviciu.

Citeşte şi: Ce trebuie să ştii când faci prima dată dragoste

Întâmpină-l cu un sărut pasional şi ademeneşte-l în dormitor. Chiar dacă vei sune că este obosit, nu va mai conta. Cu siguranţă nu va spune „nu”. Astfel, îi vei arăta că-l doreşti la fel de mult cum te vrea el pe tine şi îl vei surprinde.

2. Bărbaţii vor mai mult oral

Nu cred că este nicio surpriză pentru că toate femeile ştiu cât de mult le place bărbaţilor acest lucru. Cum am spus şi anterior, bărbaţilor le place să-şi privească partenerele şi consideră acest lucru ca find un preludiu excelent.

Dacă nu îţi place să faci asta, nu o face pentru că va ştii că o faci mecanic. Vorbeşte cu el despre asta în cazul în care nu îţi place şi găsiţi o soluţie împreună.

3. Bărbaţii vor mai multe complimente

Femeilor le place să fie admirate ţi complimentate, însă nici bărbaţii nu sunt mai prejos. Egoul lor este foarte fragil şi le place să fie în centrul atenţiei. spune-i cât de mult îţi doreşti să fii cu el şi cât de mult îl doreşti. Nu va rămâne indiferent.

Nu trebuie neapărat să îl complimentezi într-un mod intim, ci doar să faci anumite observaţii care să-l flateze. Spune-i din când în când ce îţi place la el şi cât de mult îl iubeşti.

4. Bărbaţii vor sinceritate

Dacă îi răspunzi cu „bine”, o să-l faci să fie confuz. Şi bărbaţii gândesc prea mult şi nu vor ştii exact dacă chiar este în regulă sau dacă nu îţi convine ceva. Sinceritatea ajută la consolidarea unei relaţii puternice şi sănătoase.

Bărbaţii vor să fii sinceră şi atunci când îţi cer părerea despre un anumit lucru legat de viaţa de zi cu zi, dar şi atunci când vine vorba de amor. Dacă nu îţi place ce face sau nu eşti de acord cu atingerile sau mişcările lui, spune-i adevărul. Doar prin comunicare vă puteţi rezolva problemele.

Citeşte şi: Pentru tine sunt banale, dar pe ei îi înnebunesc. Obiceiuri ale femeilor pe care bărbaţii le adoră

5. Bărbaţii vor să fie stimulaţi din punct de vedere vizual

Ca şi femeilor, bărbaţilor le place să fie admiraţi şi complimentaţi. Pentru ei, o imagine vizuală incitantă, face totul. Iubesc când femeile se uită provocator şi senzual la anumite părţi ale corpului lor!

Le place şi să-şi vadă jumătatea goală în faţa lui, fără inhibiţii. Bărbaţii vor să fie scanaţi din cap până în picioare, dar, în acelaşi timp, le place să se uite la formele apetisante ale femeii.

6. Bărbaţii îşi doresc să facă duş împreună cu partenerele lor

Uneori, lucrurile aparent minore şi neînsemnate, pot face un bărbat fericit. Bărbaţilor le-ar plăcea să facă o baie cu multă spumă cu partenera lor şi să bea un pahar de vin roşu. Pentru ei, aceasta este o modalitate bună de a se încinge spiritele.

7. Bărbaţilor le place să li se vorbească murdar

Dacă nu eşti adepta cuvintelor cu adevărat murdare, atunci nu face asta. Totuşi, nici un bărbat nu poate rămâne indiferent în momentul în care va auzi din gura femeii iubite lucruri murdare pe care vrea să i le facă. Cu siguranţă că abia va aştepta să îţi satisfacă dorinţele.

 

Sursă: perfecte.ro