Nu toate celebrităţile au copilărit la oraş. Unii şi-au petrecut primii ani la fermă. Viaţa de la ţară le-a învăţat multe lucruri valoroase: au început să lucreze alături de familie, au admirat răsăriturile şi apusurile, au avut grijă de animale, au apreciat natura. S-ar putea să fii surprins să afli că multe dintre starurile de la Hollywood au crescut la ţară. Am făcut o listă a celor care au devenit cineva pe marile ecrane şi scene ale lumii după ce au lăsat în urmă viaţa de la ţară.

Miley Cyrus: „Nu purtam niciodată pantofi‟

Artista americană a crescut la ferma familiei, lângă Nashville, Tennesse. Este cunoscută drept una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood, dar Miley a avut o copilărie destul de obişnuită. Într-un interviu a declarat: „Nu purtam niciodată pantofi şi stăteam mai mult pe afară. Cred că de aceea îmi place atât de mult să nu port haine şi sunt mereu goală‟.

Charlize Theron iubea să hrănească animalele

Actriţa este una dintre cele mai apreciate şi talentate persoane de la Hollywood. Este şi supermodelul, producător de film şi a avut mai multe succese de box-office. Cine ar fi crezut că această frumuseţe sud-africană şi-a petrecut copilăria la o fermă? Charlize Theron s-a născut în Benoni, Africa de Sud. Părinţii ei, Charles şi Greda deţineau o companie de construcţii, iar familia locuia la o fermă. În copilăria, a adorat să hrănească animalele şi să le îngrijească.

Eva Longoria, maestră în aprinsul focului în mijlocul pustietăţii