Dacă până acum n-a vorbit prea mult despre problemele cu care s-a confruntat, acum, Bianca Rus a oferit declaraţii incredibile. Mai exact, ea susţine că omul pe care l-a iubit i-a furat bani şi aur şi, mai mult de atât, a şi bătut-o şi jignit-o.
 
„Mă denigrează fostul soţ. Vreau să spun să-mi aducă aurul şi banii acasă. El a luat o sumă de bani din torpedoul maşinii mele pe care i-a dat la lăutari. Pe drum spre casă au apărut nişte probleme şi lucrurile au degenerat. S-au certat el cu fratele meu. Erau 70 de milioane, sumă mare, banii firmei, daţi la lăutari. Era genul care îi plăcea să bea foarte mult, el dădea la toate doamnele şi domnişoarele de băut, eu mai puţin existentă.”, a declarat Bianca Rus, într-o emisiune TV.
 
 
De cealaltă parte, fostul soţ al acesteia neagă acuzaţiile care i se aduc: „Foarte urât să apară şi să spună despre mine că nu am bani, nu mă lăfăi, dar toată viaţa am trăit decent. Am un serviciu, sunt o femeie ok din toate punctele de vedere. El a locuit în casa mea şi n-a plătit curentul, a vrut să-mi vândă aragazul. Mi-a condus maşina şi nu făcea niciodată plinul. Nu are cum să mă atace şi să mă denigreze în halul ăsta.”, a mai spus Bianca Rus, potrivit spynews.ro.
 
De asemenea, Bianca Rus susţine a fost agresată chiar înainte de nuntă, imediat după ce a suferit intervenţia chirurgicală la stomac, dar Antonio o contrazice.
 
”Mă bucur, şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat nişte bătrâni şi i-a ameninţat că-i omoară, le-a distrus uşa, l-a luat poliţia în cătuşe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influenţa alcoolului. M-a agresat şi pe mine, a spart totul în casă, declara Bianca Rus.