Ruxandra Luca, reporter special la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, este însărcinată în patru luni şi a ales să dezvăluite secretul intim printr-un articol postat pe blogul său personal. Rândurile aşternute sunt extrem de emoţionante şi a dezvăluit cum a reacţionat atunci când l-a văzut prima dată pe bebeluş la ecograf.

Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete, a murit. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier grav

”În burta asta cam lipită de coaste creşte de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuţe, picioruşe şi o inimioară care să bată.

Aş vrea să spun că sunt fericită şi atât, dar mai sunt şi tare emoţionată. Mi-e teampă de tot ce ştiu şi de tot ce nu ştiu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deşi greaţa cumplită, oboseala şi durerile de cap şi de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu. Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om şi nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca şi cum m-al fi trezit din vis. (…). Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoţie, mi-e iubire.  (…)”, a scris Ruxandra Luca pe blogul său.

Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie 2019. Aceste zodii vor avea probleme financiare, iar altele vor fi favorizate de şefi

Frumoasa vedetă de la Antena 1 mai are doi băieţi împreună cu soţul ei, Albert, în vârstă de zece ani şi Aris, de patru ani.