Actriţa a mărturisit că a ajuns la spital după ce a ţinut dieta Dukan, care este supranumită de unii medici ”dieta ucigaşă”, întrucât s-a confruntat cu grave carenţe de fier.
Acum, însă, ea a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut, dar şi cum se menţine în formă şi a vorbit despre regimul pe care-l urmează. 
”Dukanul nu o să-l mai ţin niciodată pentru că mi-a fost rău. Am avut un şoc foarte, foarte nasol. Nu ştiu, de la proteine, nu ştiu ce s-întâmplat. Doar primele zile le-am ţinut, după care m-a luat cu tremurici, am ajuns până la urmă la perfuzii şi apoi a trebuit să iau vitamine. Am slăbit 7 kilograme în 7 zile, adică 1 kilogram pe zi, dar şi acum spun acelaşi lucru: Dukanul nu o să mai ţin niciodată!”, a declarat Nico după ce a ajuns la spital.
În ceea ce priveşte alimentaţia, acum ea are un stil de viaţă echilibrat: ”Ideal este să mănânci puţin şi des. Un măr, o banană, le iau mereu în gentuţă, am descoperit că făceam o mare greşeală când nu respectam mesele, secretul este să ai cinci mese pe zi. Mănânc dimineţa bine şi ultima masă o am la ora opt, nouă. Dacă merg la vreun eveniment şi văd vreun ecler ceva…n-ai cum, mai bine stai acasă. Îmi fac pofta şi a doua zi mănânc mai puţin sau deloc”, a mărturisit artista potrivit SpyNews.