De-a lungul timpului, s-au tras concluzii clare despre câteva combinaţii de zodii care ating fericirea în cuplu şi care funcţionează excelent pe termen lung. Cititorii în astre susţin că astrologia joacă un rol important în viaţa oamenilor şi că fericirea chiar este scrisă în stele! Descoperă dacă formezi din punct de vedere astrologic un cuplu reuşit cu perechea ta şi vezi ce anume vă aduce aproape sau care sunt factorii care vă îndepărtează.

Berbec

Dacă te-ai născut în zodia Berbec, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodiile Leu şi Săgetător. Acest lucru se datorează faptului că ai nevoie de stabilitate financiară şi emoţională, iar cele două zodii îţi pot oferi tot ceea ce îţi doreşti. Poţi face pereche bună şi cu Scorpionul sau cu Fecioara, dar există riscul ca relaţia sau căsnicia să nu dureze până la adânci bătrâneţi.

Taur

Foarte multe persoane ar spune că Taurul şi Fecioara se clasează în topul listei de cupluri fericite. Cu toate acestea, dacă eşti născut în zodia Taur, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodia Capricorn, iar apoi urmează Fecioara şi Săgetătorul.

Gemeni

Pentru nativii în zodia Gemeni, sufletul pereche trebuie să fie născut în zodiile Balanţă sau Vărsător. Sunt combinaţie care aduc fericire şi siguranţă emoţională. Totodată, nativii din aceste zodii sunt pe aceeaşi frecvenţă de undă.

Rac

Dacă eşti născut în zodia Rac, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodia Scorpion. Şi cu cei născuţi în zodia Peşti te potriveşti, dar aceştia din urmă sunt prea sensibili şi există riscul să cazi în butoiul cu melancolie. Scorpionul este mai înţepat şi te poate ţine cu picioarele pe pământ.

Leu

Dacă eşti guvernat de zodia Leu, faci pereche foarte bună cu cei născuţi tot în zodia Leu sau cu cei născuţi în zodia Săgetător. Ai o personalitate puternică şi vulcanică şi ai nevoie de un partener puternic, care să ştie cum să acţioneze în preajma ta şi care să fie mereu cu picioarele pe pământ.

Fecioară

Dacă eşti nativ în Fecioară, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodia Capricorn, urmaţi de cei născuţi în zodia Taur. Ai nevoie de cineva sensibil, dar care să fie puternic în acelaşi timp. Stabilitatea financiară primează în cazul tău, dar şi viaţă amoroasă are o importanţă foarte mare.

Balanţă

Formezi cuplu reuşit cu cei născuţi în zodiile Gemeni sau Vărsător. Cu aceşti nativi ai şanse foarte mari să ai relaţii lungi şi frumoase şi să te căsătoreşti. Aceste combinaţii îţi asigură drumul spre fericire şi iubire.

Scorpion

Dacă eşti născut în zodia Scorpion, faci pereche foarte bună cu cei născuţi în zodiile Scorpion, Racsau Peşti. Aceste combinaţii îţi pot aduce siguranţa sentimentală de care ai nevoie. În plus, ai nevoie de aceşti nativi ca să fii fericit şi împlinită din punct de vedere emoţional.

Săgetător

Cei născuţi în Săgetător se potrivesc cu cei născuţi în zodiile Leu sau Berbec. Aceşti nativi le asigură stabilitate emoţională şi financiară de care au nevoie. În plus, fiind o fire puternică, Săgetătorul are nevoie de cineva care îi poate face faţă şi care îl poate înţelege pe deplin.

Capricorn

Dacă eşti născut în zodia Capricorn, ai nevoie lângă tine de un nativ al zodiei Taur, pentru că acesta îţi poate aduce împlinire şi satisfacţie. Ai o personalitate puternică şi dominantă, la fel ca Taurul, dar acesta din urmă este foarte supus în momentul în care iubeşte cu adevărat pe cineva. Te mai potriveşti şi cu cei născuţi în zodiile Capricorn sau Rac.

Vărsător

Vărsătorul şi Gemenii s-ar putea situa şi ei printre cuplurile fericite. Aşadar, dacă eşti născut în zodia Vărsător, ai aflat cu cine faci pereche foarte bună şi cu cine ai toate şansele să fii fericit. Totodată, trebuie să ştii că te potriveşti şi cu cei născuţi în zodia Balanţă.

Peşti

Dacă eşti născut în zodia Peşti, trebuie să ştii că formezi cuplu foarte bun cu cei născuţi în zodiile Balanţă sau Vărsător. Aceştia îţi pot oferi siguranţa emoţională de care ai nevoie, te pot ţine pe linia de plutire şi îţi pot da forţa necesară să treci peste orice obstacol.

@shutterstock