Este important să ştii ce atitudine ar trebui să adopţi în preajma lor, astfel încât să reuşeşti să ajungi la un compromis. Să ştii că este nevoie de multă muncă de lămurire, aşa că ar trebui să te înarmezi cu răbdare şi ambiţie.

Leu

De mândria care îl caracterizează a auzit toată lumea până acum, mai ales dacă a avut de-a face cu o astfel de persoană. Are atât de multă încredere în el, încât nu va accepta cu uşurinţă că altcineva să îi dea lecţii. Spiritul de lider puternic dezvoltat îl împiedică să renunţe la orgoliu şi să accepte că este omeneşte să mai şi greşeşti. Nu degeaba astrologii numesc acest semn „regele zodiacului‟!

Dacă ai de gând să îi faci vreo observaţie, nu o face în public pentru că tot tu vei avea de pierdut. Cel mai bine este să aştepţi momentul potrivit, când sunteţi singuri, şi să începi cu punctul sensibil. Întâi mângâie-i orgoliul cu tactică, apoi plasează isteţ şi lecţia de viaţă.

Fecioară

Nici cei născuţi în această zodie nu suportă criticile, nici măcar pe cele constructive. Nu te gândi că te va privi cu ochi buni pentru că încerci să o înveţi ceva util în viaţă, pentru că totul se va întoarce împotriva ta, mai ales dacă nu o prinzi în toane bune. Din profesor te vei trezi brusc pus la colţ pentru cine ştie ce greşeală ai comis în trecut. Bineînţeles, nici tu, nici alţii din jur nu îşi mai amintesc de acea eroare. Dar Fecioara nu uită niciodată, aşa că te va taxa de acum încolo cu fiecare ocazie.

Berbec

Reprezentanţii acestui semn astrologic se numără printre cei mai orgolioşi din horoscop. Nativii din această zodie nu privesc deloc cu ochi buni criticile. Sunt încăpăţânaţi şi impulsivi atunci când li se pune ceva în minte. Nu vor accepta că au făcut o greşeală nici dacă li se demonstrează negru pe alb eroarea comisă.

Dacă te gândeşti să îi atragi atenţia unui Berbec, analizează atitudinea pe care o adopţi. Nu îi spune verde în faţă că a greşit, mai ales dacă mai sunt şi alte persoane în preajmă, ci mizează pe diplomaţie. Mai întâi, pune accent pe ce consideri că a făcut bine, apoi aminteşte şi de părţile mai puţin bune. Nu te aştepta ca acesta să lase ruşinos capul în jos pentru că nu se va întâmpla aşa ceva.

@shutterstock