Cătălin Botezatu a ajuns la spital şi în decurs de câteva ore a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Creatorul de modă a fost nevoit să-şi amuleze o călătorie din pricina unei probleme de sănătate apparent minore, dar care s-a agravat. Bote a recunoscut că şi-a neglijat în ultima vreme sănătatea, preocupat fiind cu proiectele profesionale.


A fost operat de urgenţă la apendice şi, pe lângă asta, o accidentare la o filmare i-a adus şi alte probleme la un cot, care se umflase foarte tare, povesteşte designerul.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, prima reacţie după ce soţia lui l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Aşa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o "escală" la spital. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore”, a scris Cătălin Botezatu, iniţial, pe Facebook.

Botezatu a mers la spital crezând că va fi doar un control de rutină, nicidecum ceva grav

„Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicaţie, analize, explicaţii, ştiinţă pură şi profesionalism - toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare”, a mai scris Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

Cătălin Botezatu a ajuns pe masa de operaţie

„Înainte de a pleca, am avut o intervenţie chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări şi mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă şi a trebuit să fac... Bine, m-am dus pentru un control de rutină şi a trebuit să fac şi operaţia asta. Control, control şi m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc. N-am nicio restricţie. Am avut acum o lună, de regim. Acum, tot răul spre bine”, a declarat ulterior Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.