Nu ştim dacă monarhul britanic este fanul regretatei actriţe hollywoodiene şi dacă îi urmăreşte cu drag şi interes filmele, dar ştim că Majestatea Sa are aceeaşi pasiune pe care o avea şi faimosa blondină în timpul vieţii sale. Despre ce să fie vorba?

Se pare că monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria britanică foloseşte acelaşi produs cosmetic pe care îl prefera diva hollywoodiană. Yardly London este un brand de produse cosmetice care a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, garanţia regală în 1955.

Însă compania cu pricina era, de asemenea, asociată cu una dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute femei care a trăit vreodată pe pământ. Chiar Marilyn a fost cea care a recunoscut că Yardley Lavander era parfumul ei preferat. Sau, cel puţin, unul dintre cele pe care le folosea cu mare plăcere...

Conform celor relatate de revista People, când un jurnalist britanic a întrebat-o pe actriţa americană dacă poartă ceva atunci când doarme, ea a adus vorba despre parfumul ei preferat şi a recunoscut: „Cum sunt acum în Marea Britanie, să spunem că dorm cu nimic altceva decât Lavander-ul de la Yardley!”