Cifra destinului se află ascunsă în numele tău. Tot ce trebuie să faci este să o descoperi, iar ea îţi poate îndrepta paşii spre carieră potrivită, spre aflarea sufletului-pereche şi îndeplinirea ţelurilor.

Cum se calculează

Scrie pe o foaie numele complet, adaugând toate prenumele, precum şi numele de familie. Apoi trebuie sa aduni, separate, cifrele din fiecare prenume sau nume de familie.

Din tabelul de mai jos, află ce număr îi corespunde fiecărei litere.

1  2   3   4  5  6   7  8   9

A  B  C  D  E  F  G  H  I

J  K  L  M  N  O  P  Q  R

S  T  U  V  W  X  Y  Z

Aşadar, dacă numele tău este MARIA IRINA POPESCU vei calcula astfel:

MARIA 4+1+9+9+1 = 24=2+4=6

IRINA 9+9+9+5+1=33=3+3=6

POPESCU 7+6+7+5+1+3+3=32=3=2=5

La final aduni doar sumele fiecărui nume, mai exact: 6+6+5=17=1+7=8 Cifra destinului este 8. Numărul final trebuie să fie format dintr-o singură cifră.

Cifra destinului 1

Aşa cum spune chiar numărul, ai potenţialul să devii un leader în domeniul tău de activitate. Nu te feri să fii ambiţioasă, să ai încredere în capacităţile tale şi nu evita să îţi exprimi părerea, gândindu-te ce ar crede alţii despre tine. Totuşi, ai grijă ca în drumul spre atingerea obiectivelor să nu fii prea dominatoare şi egoistă.

Cifra destinului 2

Toată lumea apelează la sfatul tău şi, de multe ori, ajungi să asculţi problemele celor din jur, deşi nu ţi-ai propus acest lucru. Ştii să găseşti calea de mijloc pentru probleme, astfel încât să nu aibă nimeni de suferit. Ai fi un bun psiholog sau ţi s-ar potrivi orice meserie care implică interacţiune cu oamenii. Deşi îţi place solitudinea, ai grijă să socializezi cât poţi de des, deoarece poţi deveni cu uşuriţă depresivă şi pesimistă.

Cifra destinului 3

Excelezi atunci când vine vorba despre talente artistice, cum ar fi scrisul, cântatul sau artele plastice. Eşti o fire exuberantă, căreia nu îi este frică să vorbească în public şi care este o sursă de inspiraţie pentru cei din jur. Eşti potrivită pentru orice meserie care implică talente artistice, însă, deoarece eşti o fire sensibilă, boemă, eşti uşor influenţabilă când vine vorba despre remarcile celor din jur şi poţi avea de pierdut.

Cifra destinului 4

Eşti o fire extrem de organizată, căreia nu-i place să lase nimic la întâmplare. Tu eşti cea care ţine bugetul în casă şi ştie cine şi ce trebuie să facă atât la muncă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Deoarece eşti atât de muncitoare, multe dintre responsabilităţi îţi revin ţie, întrucât cei din jur ştiu că le vei duce la bun sfârşit. Ţi se potriveşte slujba de manager, însă nu uita să acorzi timp şi pentru tine şi visurile tale.

Cifra destinului 5

Principala ta calitate este că de adaptezi uşor la orice situaţie. Apreciezi libertatea, nu suporţi să ţi se spună ce ai de făcut şi eşti mereu în căutare de lucruri sau senzaţii noi. Îţi place să lucrezi cu oameni şi să negociezi cu ei, aşadar ţi se potrivesc meserii în care treci în fiecare zi prin situaţii noi. Totuşi, fii deschisă la sfaturile celor din jur şi analizează-le înainte să consideri că tu ştii cel mai bine ce e de făcut.

Cifra destinului 6

Eşti generoasă şi lucrezi bine în echipă. Exact acestea sunt calităţie de care are nevoie cineva care lucrează într-un spital sau o corporaţie. Însă, deşi acestea sunt în general calităţi ale unei persoane, generozitatea poate fi percepută ca o slăbiciune şi persoane nu bine intenţionate pot profita de tine.

Cifra destinului 7

Îţi plac lucrurile mai profunde şi eşti pasionată de cercetare. Nu crezi din prima ce ţi se spune şi preferi să îţi creezi propria părere, având un simţ ascuţit al observaţiei. Deoarece ai atât de multă răbdare eşti potrivită pentru lucrul cu copii. Nu neglija comunicarea cu cei din jur, deoarece poţi fi percepută drept arogantă.

Cifra destinului 8

Îţi doreşti stabilitate financiară şi vrei să ai succes cu tot ceea ce îţi propui, fie că este vorba de planul profesional sau personal. Deoarece eşti capabilă şi organizată, eşti potrivită pentru poziţii administrative, cu mare putere de răspundere. Nu scăpa din vedere că prin succesul tău, poţi îmbunătăţi viaţa şi a celor din jur, aşadar nu deveni egoistă.

Cifra destinului 9

Optimistul tău este contagios şi nu spui nu când cineva are nevoie de tine. Simţi nevoia să te implici în organizaţii de voluntariat, deoarece ştii că doar atunci când dăruieşti din timpul şi priceperea ta, poţi face o schimbare. Totuşi, nu pune pe plan secund prietenii şi familia.

@shutterstock