Unii bărbaţi sunt ”programaţi” să înşele! Este scris în ”ADN-ul  lor astrologic”, cred specialiştii.

Ce-i drept, nu e o scuză pentru infidelitate. Însă, femeile trebuie să fie mereu precaute şi să ştie la ce să se aştepte de la partenerii lor.

Iată care sunt cei mai afemeiaţi bărbaţi ai zodiacului:

Bărbatul VĂRSĂTOR

Bărbaţii născuţi sub acest semn zodiacal nu sunt făcuţi pentru căsătorie şi nu pot fi niciodată doar cu o singură femeie. Vor să se bucure cât mai mult de viaţă şi fac acest lucru prin aventuri. Vor să încerce mereu lucruri noi şi le place libertatea.

Nu îi plac relaţiile pentru că se simte constrâns şi relaţia vine cu responsabilităţi cu care nu se pot descurca. Nu vor să aibă relaţii serioase, însă nici nu pot spune „nu” avansurilor unei femei. De fapt, nu ştiu ce vor de la viaţă.

Bărbatul TAUR

Nativii acestei zodii sunt deschişi întotdeauna la aventuri şi peripeţii. Niciodată nu vei vedea acest nativ de două ori cu aceeaşi femeie pentru că se plictiseşte foarte repede, asta până o să întâlnească o femeie care să-i pună capac.

Citeşte şi: Horoscop erotic. Cu cine te potriveşti în pat şi de cine trebuie să te fereşti, dacă vrei să fii împlinită în amor!

Taurul este un cuceritor înnăscut şi ştie ce trebuie spus pentru ca o femeie să pice în plasă. Totuşi, aceşti nativi te vor duce în culmile plăcerii de fiecare dată, însă trebuie să iei în calcul că nu eşti niciodată singura femeie din viaţa lui.

Bărbatul RAC

Se ştie despre aceşti nativi că sunt sensibili şi emoţionali, însă când vine vorba de femei se schimbă total. Nu ezită să-şi folosească farmecele şi să cucerească orice femeie le atrage atenţia. Dacă îşi propun să cucerească o femeie, vor reuşi.

Aceşti nativi au un stil aparte şi sunt fermecători, dar au şi o latură care îi împinge spre aventură pe care o ţin ascunsă de cele mai multe ori. Dacă nu consideră că eşti femeia pe care o caută, vor pleca şi vor face alte cuceriri.

Dacă nu vrei o relaţie serioasă şi de lungă durată, aceşti nativi sunt perfecţi pentru aventuri. Te vor duce în cele mai înalte culmi ale plăcerii, însă doar atât. Nu se leagă la cap cu o singură femeie pentru că nu suportă să fie sufocaţi şi le place libertatea.

Sunt infideli şi aleargă după multe femei în acelaşi timp, însă odată ce întâlnesc o femeie care să-i ţină în frâu, se vor calma. vor fi cei mai iubitori soţi şi tandrii. totul depinde de tine şi de ce îţi doreşti de la aceşti nativi.