Cele mai importante prezenţe feminine din viaţa lui Donald Trump încep cu Ivana Zelnickova, prima soţie cu care are doi băieţi şi o fată, pe Eric, pe Donald Jr. şi pe Ivanka. Marla Maples, a doua soţie a adus pe lume încă o fată în familia Trump, pe Tiffany, iar cu Melania îl are pe Barron – deci trei soţii, cinci copii şi opt nepoţi.

S-a îndrăgostit întâi de modelul ceh Ivana

În 1977, magnatul imobiliarelor a cerut-o de soţie pe Ivana, un model de origine cehă, pe care a cunoscut-o la New York. Frumoasă şi deşteaptă, Ivana s-a implicat activ în proiectele familiei Trump. Relaţia lor s-a încheiat, pentru că, aşa cum a declarat Donald, viaţa lui intimă a fost o experienţă similară cu războiul din Vietnam şi a fost mereu tentat să le aducă în aşternurile sale pe cele mai frumoase femei ale lumii. În urma divorţului, aceasta s-a ales cu o sumă impresionantă de bani.

Ivanka, fata cu care Trump ar ieşi în oraş

Omul de afaceri a făcut mai multe declaraţii puse sub semnul întrebării privind relaţia cu fiica lui cea mare, pe care o consideră foarte frumoasă şi a spus că, dacă nu ar avea o legătură de sânge cu ea, sigur ar fi tentat să o invite în oraş. Ivanka Trump (38 de ani) a lucrat alături de tatăl ei în multe proiecte, fiind şi vicepreşedinte executiv pentru dezvoltare şi achiziţii la The Trump Organization.

Marla Maples, cea de-a doua soţie

Căsnicia cu Ivana Trump s-a destrămat în urma aventurilor extraconjugale pe care acesta nici nu se mai obosea să le ţină departe de ochii jumătăţii sale, din care cea mai cunoscută a fost relaţia cu actriţa şi omul de televiziune Marla Maples. Povestea lor de iubire a dus la o a doua căsătorie a politicianului, dar nu a rezistat mult, pentru că Donald nu i-a fost fidel.

În una dintre cărţile sale, controversatul politician a mărturisit că a avut atât de multe femei, încât se bucură din tot sufletul că nu a contactat boli cu transmitere sexuală.

Tiffany Trump: „Îl iubesc din tot sufletul“

A doua fată a lui Donald Trump, Tiffany (26 de ani) a crescut în California, a absolvit Universitatea Pennsylvania şi a primit acest nume după celebrul magazin de bijuterii Tiffany & Co. „Mi-am admirat tatăl toată viaţa mea şi îl iubesc din tot sufletul“, a declarat fata despre tatăl ei.

Melania, mai tânără cu 28 de ani decât el

Donald Trump s-a îndrăgostit de modelul Melania Knauss în 1998, deşi era mai tânără decât el cu aproape trei decenii (28 de ani). Şapte ani mai târziu, în anul 2005 s-au căsătorit, iar Melania i-a dăruit un fiu, pe nume Barron. Ca Prima Doamnă, Melania şi-a dorit încă de la începutul mandatului de preşedinte al lui Donald să fie conservatoare, modelul său fiind Jackie Kennedy, îndrăgita soţie a celui de-al 35-lea Preşedinte al Statelor Unite, John F. Kennedy.

A încercat să o cucerească pe Prinţesa Diana

Pe lista femeilor care i-au atras atenţia lui Donald Trump se numără şi Prinţesa Diana, pe care omul de afaceri s-ar fi chinuit mult timp să o cucerească, după ce aceasta a divorţat de Prinţul Charles, în anul 1996. Revista People scria în trecut că Donald îi trimitea zilnic aranjamente florale şi cadouri scumpe la Palatul Kensington.

@shutterstock, instagram