Cele mai sarcastice zodii:

1. Vărsător

Vărsătorii au tendinţa de a se îndepărta de ceilalţi folosindu-se de sarcasm. Sunt creative şi mintea lor lucrează într-un ritm alert, astfel că pot deveni nerăbdătoare dacă persoanele din jurul lor nu păstrează ritmul cu ele. Atunci când sunt sarcastice, ştiu exact ce trebuie să spună atunci când cineva este vulnerabil. Este genul de persoană care mereu va spune ceea ce are pe suflet. Pentru ea, a devenit deja o obişnuinţă să facă glume sarcastice.

2. Scorpion

Dacă se află în jur persoane pe care nu le cunoaşte, poate deveni sarcastică doar ca modalitate să iasă în evidenţă şi de a-şi ascunde stânjeneala. Sunt inteligente şi sarcastice, iar acest lucru îi face şi pe cei din jur să se simtă bine în compania ei. Niciodată nu face lucrurile pe jumătate, însă, uneori, poate lua lucrurile serioase în glumă, doar pentru a se relaxa şi a-i face pe cei din jur să nu se mai îngrijoreze dacă nu au motive.

3. Rac

Racii simt lucrurile într-un mod mult mai profund, iar dacă sunt rănite sau supărate, simt nevoia să se descarce. De asemenea, pot deveni sarcastice doar să te prevină să nu te apropii prea mult de ele. Dacă nu se simt într-o dispoziţie în care se pot deschide cuiva şi să-şi exprime sentimentele, atunci pot fi sarcastice şi îi pot deranja pe cei din jur. Nu este cel mai sănătos mod de a face faţă sentimentelor, dar uneori este singura modalitate prin care se pot descurca.

4. Fecioară

Fecioarele trăiesc pentru a fi perfecte, atât pentru ele, cât şi pentru a păstra aparenţa celor din jur. Frustarea lor în ceea ce priveşte perfecţiunea se poate transforma într-un sarcasm dus la extrem, uneori. Fecioarele cred că prin acest fel îşi ascund nemulţumirea, dar nu este greu să-ţi dai seama că fac asta doar să te rănească. Fecioarele nu ar trebui să-şi folosească inteligenţa pentru a-i pune la punct pe cei din jur sau de a-şi rezolva problemele sentimentale.

5. Gemeni

Gemenii au tendinţa de a deveni sarcastici doar pentru a controla conversaţia. Dacă o persoană este plictisitoare sau oferă prea multe detalii atunci când povesteşte, pot face câteva comentarii sarcastice. Nu-şi critică prietenii într-un mod aspru, spun lucrurilor pe nume şi nu le place să fie întrerupţi atunci când spun ceva. În această situaţie, în loc să repete un lucru la nesfârşit, va face câteva comentarii sarcastice.

Sursa: elle.ro