Când vine vorba despre haine, limitează-te la un singur lucru

 

Gusturile sunt greu de identificat, însă un lucru este clar în cazul oricărui timp de bărbat. Nu va refuza niciodată un tricou oferit in dar. Este cel mai simplu articol vestimentar pe care i-l poţi lua, fără să stai prea mult pe gânduri dacă va putea fi interpretat într-un fel nepotrivit sau nu. E perfect pentru un coleg de muncă, un amic drag sau pentru orice fel de context în care nu poţi să te prezinţi cu mâna goală.

 

O sticlă elegantă

 

Pentru ocazii un pic mai deosebite, în care şeful de la locul de muncă vă cheamă pe toţi la masă, spre exemplu, poţi alege o altă strategie de cadou. Fie că este băutor de vin, de whiskey sau de gin, poţi găsi rapid o soluţie. Sunt nenumărate sticle elegante care dau foarte bine într-un bar la care aspiră aproape orice bărbat. Nici nu trebuie să fie un degustător rafinat ca să aprecieze gestul tău.

 

Pentru firile mai copilăroase

 

Când vorbim despre o fire copilăroasă, ştii foarte bine la ce ne referim. Acei bărbaţi cu suflet de copil care petrec ore întregi jucându-se pe PC sau pe consolă, dezbat ultimele seriale SF şi nu ratează niciun film cu super-eroi. Acum nu suntem aici să judecăm pe nimeni, ci doar să oferim soluţii. O colecţie de DVD-uri sau un joc pentru PC sau consolă poate reprezenta alegerea perfectă într-un astfel de context, fără să stai cu grija că vei da greş.

 

Dacă este un colecţionar

 

Îi place un autor anume, strânge CD-uri sau plăci de vinil cu muzică în casă, adună tricouri de fotbal sau iubeşte ceasurile. Dacă ştii că el este un colecţionar de orice fel, atunci căutarea ta a luat sfârşit, pentru că ştii ce trebuie să îi iei. Asigură-te doar că nu are cartea sau albumul acasă, pe etajeră, şi oferă-i o surpriză specială.

 

Dacă ştii că are un animal de companie acasă

 

Cine a zis că un cadou pentru el chiar trebuie să îi fie oferit lui? Dacă sună ciudat ce spunem, ascultă până la capăt. În cazul în care ştii că are animal de companie acasă, un câine sau o pisică, şi are grijă mereu să îi ţină pe toţi la curent cu ultimele probleme sau evenimente ale acestuia, atunci cadoul trebuie să fie pentru patrupedul său. Se va bucura de parcă ar fi pentru el.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: michaeljung