“Naturaleţe, feminitate, romantism, simplitate, dar în acelaşi timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019”, a declarat hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Aşadar, mireasa anului 2019 exprimă eleganţă, iar coaforii mizează pe naturaleţe, iar în unele cazuri, chiar şi pe o uşoară neglijenţă în imaginea miresei. De altfel, la fel de actuale rămân tot felul de cosiţe, bucle îngrijite în stil hollywood, aranjarile clasice şi coafurile boeme.

Înainte de alege o coafură pentru cea mai importantă zi din viaţa voastră, ţineţi cont de următoarele sfaturi:

  • Lungimea părului – aceste coafuri de nuntă 2019 trebuie alese în funcţie de lungimea părului pentru că pot exista coafuri care să nu poată fi realizate din părul pe care îl aveţi. De asemenea, o cantitate mult prea mare de păr poate face ca o anumită coafură să arate greoaie şi mult prea încărcată. 
  • Ţinuta – coafura pentru nuntă vine în completarea ţinutei, aşa că trebuie să alegeţi cu grijă elementele care o vor vor compune. Coafura trebuie să se potrivească cu rochia, să aibă aceleaşi detalii
  • Rezistenţa coafurii – aceste coafuri de nuntă 2019 pun mare preţ pe durabilitate, mai ales că nimeni nu îşi doreşte o coafură lăsată în ziua nunţii. Pentru a evita astfel de neplăceri trebuie să vă asiguraţi că părul vostru are textura potrivită pentru a susţine coafura aleasă.
  • Accesoriile – cele mai multe dintre mirese aleg să poarte o coafură accesorizată, lucru care va fi în trend şi în 2019. Accesoriile redau eleganţă acestor coafuri de nuntă 2019 şi le scot din anonimat. 
  • Florile – coafurile accesorizate cu flori vor fi foarte cerute în 2019 de către miresele îndrăzneţe şi romantice. Florile purtate în păr sunt de un rafinament extraordinar, astfel că în 2019 se vor purta foarte mult coroniţele din flori naturale

Despre mireasa anului 2019 am mai scris AICI. Descoperă ce se poartă în acest an şi în materie de machiaj.

Iată câteva idei de coafuri de mireasă la modă în 2019, de unde te poţi inspira:

Coafuri de mireasă pentru păr lung

Părul lung este cel mmai ofertant şi versatil. Poţi opta pentru un coc lejer sau să-l laşi desprins, accentul fiind pus pe accesorii. Totodată, o împletitură îţi va oferi un look natural, seducător.

 

Coafuri de mireasă pentru păr mediu

Şi lungimea medie a părului oferă posibilităţi multiple pentru un hair stylist. Mireasa îşi poate permite practic orice coafură, inclusiv şi din cele pentru părul lung. Iată câteva idei de coafuri de mireasă pentru păr mediu:

Coafuri de mireasă pentru păr scurt

Părul scurt poate arăta foarte bine, graţie accesoriilor. Deşi coafurile de mireasă sunt limitate la părul scurt, buclele şi onduleurile oferă un look elegant.

Citeşte şi: Bobul scurt, tunsoarea anului 2019. Inspiră-te de la vedete!

 

Sursă: yve.ro, xmodax.com / Foto: pinterest.com