Coafurile de nuntă 2019 tind să sublinieze şi mai mult trăsăturile naturale ale feţei, să scoată în evidenţă cele mai fine detalii ale fizionomiei şi să completeze aspectul general al mireselor.

Pentru ca înfăţişarea voastră să fie la superlativ în ziua cea mare, iată ce coafuri recomandă hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist in transformari radicale de look recomandă. Cuvintele cheie sunt simplitate şi complexitate.

În primul rând, atunci când alegeţi o coafură, trebuie să ţineţi cont de fizionomia feţei, de tipul de păr, de modelul rochiei, dar şi de locul unde va avea loc evenimentul. 

„Dacă nunta se va desfăşura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves, cu părul usor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu un mic accesoriu sau o tiara”, punctează Adrian Perjovschi.

Doamnelor, accesoriile pentru păr sunt aliatele dumneavoastră. rŢineţi cont însă cî acestea trebuie să fie discrete, fie foare mari:.

„Putem accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puţin în trend, însă dacă mireasa totuşi îşi doreşte mult voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura”, explică hairstylist-ul.

În ceea ce priveşte machiajul, tendinţele anului 2019 se vor menţine pe o linie clasică, îmbogăţită cu elemente noi, astfel încât rezultatul final să fie adecvat, corect şi echilibrat. Dispar exagerările în materie de volum şi se merge pe o tehnică minimalistă, dar de efect.


Machiajul anului 2019 se va construi în completarea înfăţişării naturale, fără a influenţa formele şi volumele chipului. De asemenea, se păstrează un echilibru absolut între luminozitate şi umbre, între texturi cremoase şi prăfoase, dar şi între nuanţe calde şi nuanţe reci.

Machiajul de mireasă perfect pentru 2019 trebuie să fie cât mai natural, alegând ca accentul să fie pus fie pe buze, fie pe ochi.

“Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţa atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi de ce nu, şi smokey eyes”, explică make-up artistul Madda Petcu.


Sursă: csid.ro, yve.ro