Costumul de baie interzis "celor slabi de inimă". Face ravagii pe Instagram

de A. C.

Costumul de baie minuscul a făcut dintotdeauna ravagii. Recent, un brand american a lansat o pereche de bikini ce vin la pachet cu o avertizare: “Nu sunt pentru cei slabi de inimă”. Tu ai avea curaj să îi porţi la piscină?

Brandul American Oh Dolly a scos la vânzare un model de bikini care nu lasă nimic imaginaţiei, provocând o adevărată isterie pe reţelele de socializare. Acesta costă 37 de dolari. 

Costumul de baie vine însoţit şi cu un mesaj de avertizare: “Nu e pentru cei slabi de inimă”.

Retalerul online recunoaşte că piesele acoperă doar esenţialul, nimic mai mult. 

Sutienul  este prevăzut cu bretele invizibile, din silicon pentru a acoperi cu material cât mai puţină piele şi impiedica bronzatul inestetic.

Citeşte şi: De ce trebuie să ţii cont când alegi costumul de baie

Chiloţii sunt însă cei care au agitat spiritele pe reţelele de socializare. Aceştia au bretele invizibile pe şolduri, realizate tot din silicon.

Costumul de baie a fost creat cu un scop precis: să permit posesoarei să se bronzeze uniform.

Acesta a ajuns însă intens dezbătut pe reţelele de socializare. Având în vedere că acoperă foartă puţină piele, mulţi se întreabă dacă mai are sens să fie purtat.

”Trebuie să fii foarte curajos să porţi aşa ceva pe plajă sau la piscină” şi ”De ce te mai deranjezi să-l cumperi, mergi direct goală?!” sunt câteva dintre reacţiile de pe Instagram.

Când vine vorba de ţinuta de plajă, există nenumărate stiluri şi opţiuni. Dar acestă piesă vestimentară nu a fost dintotdeauna atât de decoltată, iar străbunicul costumului de baie nu semăna deloc cu ceea ce vedem în prezent. Citeşte mai mult despre cum arăta costumul de baie în trecut. 

 

Sursă: Daily Mail

 

Loading...

S-ar putea să-ți placă și:

deMamici.ro

Clickpoftabuna.ro

Cele mai citite

Din aceeași categorie:

Pentru că timpul tău e prețios, noi îți oferim INSTANT informațiile care contează pentru tine. Abonează-te azi și poți accesa rapid cele mai interesante articole și noutăți.