Cristina Spătar se iubeşt, de aproape trei ani, cu un bărbat misterios, dar care îi aduce multă fericire în viaţă şi care se înţelege de minune şi cu cei doi copii ai săi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on

”Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, şefa mea de atelier şi fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorţ. Mai avem puţin şi facem trei ani şi mă înţelege, mă susţine, mă suportă. El face construcţii. Noi comunicăm foarte mult şi ne consultăm. El a pornit un business cu puţin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aş fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă şi am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, ştiu cu ce se mănâncă.”, a declarat Cristina Spătar la Teo Show.
De asemenea, acesta are o relaţie frumoasă şi cu cei doi copii ai cântăreţei, pe care îi ajută la teme: ”El nu are copii. Întotdeauna vorbeşte la plural. Îi cunoaşte pe copii, îi ajută la lecţii, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită.”, a mai mărturisit artista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on


Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut
 
În plus, toate lucrurile merg în direcţia bună, aşa că vedeta va face un credit pentru a-şi cumpăra o casă: ”E adevărat că îmi doresc o casă mare şi frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos şi bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguţ. Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să facem grătar şi curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua.”, a spus Cristina Spătar.