Cristina Ţopescu va fi incinerată, însă, fără inimă, asta pentru că nu a fost stabilită cu precizie cauza morţii. 

Citeşte şi: Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiţi să bage publicitate!”

"Legiştii ilfoveni au scris pe actul constatator de deces al Cristinei Ţopescu: cauză neprecizată. Ei încearcă acum să stabilească ce a produs moartea Cristinei. Motiv pentru care au recoltat probe biologice pentru analizele de laborator, dar şi pentru toxicologie. În stomacul ziaristei au fost găsite urme de medicamente, iar la capul patului său au fost găsite folii de diazepam şi ketonal. Un răspuns mult mai elocvent al cauzei morţii Cristinei îl vor da rezultatele analizelor ce vor fi realizate pe ţesuturile inimii ei", a declarat Cristian Burcioiu, jurnalist Libertatea.

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare în propria locuinţă din judeţul Ilfov, după ce o prietenă şi vecină a sunat la 112, îngrijorată fiind de faptul că jurnalista nu mai dăduse niciun semn de viaţa de aproximativ trei săptămâni. 

Ancheta în cazul morţii Cristinei Ţopescu se complică. Ce au găsit medicii în stomacul fostei prezentatoare TV

Potrivit medicilor legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală, Cristina Ţopescu ar fi murit înainte de Anul Nou, în somn. Vedeta a fost găsită în pijamale, în pat, învelită şi înconjurată de câinii săi. 

Cristina Ţopescu avea 59 de ani, nu era căsătorită şi nu avea copii.