Probabil că nici Ducesa de Cambridge nu a visat să ajungă la altar cu însuşi Prinţul William şi să trăiască o viaţă pentru care milioane de englezoaice sunt invidioase.

Mai mult decât atât, Prinţul William ştia că nu era potrivit să aibă legături cu oricine ar fi vrut. Cu toate că ar fi putut, fiind un bărbat atrăgător, amuzant şi inteligent.

Kate, asemănată cu Cenuşăreasa din poveste

Legenda spune că frumoasa Kate i-a pus capac Prinţului William fără mult efort. A avut nevoie de un singur obiect să îl facă să nu-şi mai poate lua ochii de la ea. Înainte de asta, lucrurile nu păreau deloc promiţătoare pentru tânăra ce avea să fie Ducesă de Cambridge. Dacă Prinţul William s-a îndrăgostit la prima vedere de ea, Kate s-a perpelit visând la prinţ, ca multe alte fete de vârsta ei. Avea şi un poster cu el în cameră.

Soarta a făcut ca cei doi să urmeze cursurile la Universitatea St. Andrews şi să fie mai aproape unul de celălalt. Deşi se întâlnea cu altcineva, Kate nu a putut să nu viseze la tânărul popular, cu sânge regal, după care întorceau capul majoritatea studentelor. Au fost mai întâi prieteni, William nu o vedea pe Kate ca pe o posibilă parteneră, ci mai mult ca pe un amic bun.

Motivul pe care care s-a îndrăgostit William de Kate

Potrivit publicaţiei brides.com, ei au petrecut ceva timp împreună şi s-au mutat într-un apartament alături de alţi doi studenţi. Relaţia lor era platonică, William nu o vedea pe Kate cu ochi de îndrăgostit.

Până la evenimentul caritabil unde Kate a participat la o prezentare de modă şi a îmbrăcat rochia. Este vorba despre rochia care i-a purtat noroc şi care l-a făcut pe prinţ să nu-şi mai poată lua ochii de la ea, întocmai cum s-a întâmplat cu Cenuşăreasa la bal.

Însă rochia nu a fost una de prinţesă, din materiale fine de un albastru senin. Nu, rochia a fost una transparentă, prin care i se vedea silueta şi lenjeria intimă; curajul, dar mai ales trupul perfect l-au făcut pe William să ia decizia care avea să-i schimbe viaţa.

@shutterstock, getty, instagram