Într-un interviu pentru Vogue, Adele a ţinut să precizeze că o apreciază enorm pe Céline Dion, cântecul „My Heart Will Go On‟, piesa lui Dion, fiind coverul pe care Adele l-a cântat cel mai mult în cariera ei. Însă un lucru deosebit pe care Adele îl deţine şi are legătură cu Celine Dion este o gumă mestecată de interpretă.

Guma este lipită pe o bucată de hârtie albă, iar de jur împrejur este scris: „Guma de mestecat a lui Céline Dion‟: „Am înrămat guma şi este pe perete acasă, în Los Angeles. Este cel mai preţios lucru pe care îl am din casă‟, a spus Adele. De ce deţine Adele acest obicet preţios?

Citeşte şi: Ce i-a răspuns Adele fiului său la întrebarea: „De ce nu îl mai iubeşti pe tatăl meu?”

Obiectul este un cadou pe care gazda show-ului „Late Late Show‟, James Corden, i l-a făcut artistei de ziua ei: „Cred că i-am luat-o de ziua ei de naştere. Adele este o persoană căreia greu îi găseşti un cadou, cu greu o impresionezi‟ şi-a amintit acesta la The Late Late Show.

„James Corden, care este prietenul meu, ştia ce mare fan sunt al lui Céline Dion, aşa că a făcut-o să scuipe guma într-o bucată de hârtie şi mi-a înrămat-o‟, a completat Adele. Care este povestea exactă a gumei de mestecat?