A ajuns să cântărească 135 de kilgrame, moment în care şi-a spus că trebuie să ia măsuri. Într-un interviu acordat revistei Avantaje, Bursucu a dezvăluit că ajunsese să aibă un regim alimentar dezastruos şi că a reuşit să slăbească 16 kilograme în timp record prin sport şi puţină coordonare. 

Citeşte şi: Boala neştiută a Cristinei Ţopescu. Avea atacuri de panică în direct: ”Erau pregătiţi să bage publicitate!”

"În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viaţă, o viaţă fără durere, fără febră musculară, o viaţă în care poţi mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam acelaşi frumos. Când descoperit această viaţă fără durere şi în care poţi mânca, mi-a plăcut", a mărturisit Bursucu, pentru Avantaje.

Bursucu spune că nu crede în diete miraculoasă şi nu are un regim strict, însă nu mai mănâncă dezorganizat şi niciodata seara, după ora 20.

"Sunt foarte mulţi care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer şi kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbeşti? Nu fi nesimţit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, şi da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut", a povestit vedeta pentru sursa citată.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

"Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simţ, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc şi foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Şi fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat', a mai declarat Bursucu.