La 50 de ani, Mircea Radu este un om împlinit. Are o relaţie deosebită, după cum a mărturisit chiar el, şi doi copii frumoşi. 

Cine este soţia lui Mircea Radu

Deşi pe el îl cunoaşte toată lumea, soţia lui, Raluca Olaru, este o prezenţă discretă. Raluca are 30 de ani şi este medic oncolog şi se dedică în totalitate meseriei. 

Mircea Radu şi Raluca Olaru s-au căsătorit în 2013. Cununia civilă a fost una restrânsă, departe de ochii jurnaliştilor, chiar în sufrageria socrilor mici, în comuna Ştefănaşti, Botoşani.

”Ei au dorit ca ceremonia să aibă loc în casa familiei fetei, iar noi ne-am conformat”, declara atunci Ştefanel Rusu, Primarul din Ştefăneşti, Botoşani.

Despre soţia lui, fostul prezentator TV are doar cuvinte de laudă. I-a plăcut că este medic, că are simţul umorului, dar şi ochii ei de un căprui închis. 

"Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului... Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a dezvăluit Mircea Radu. 

Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un băiat şi o fetiţă, aceasta din urmă venind pe lume anul trecut.

Ce face în prezent Mircea Radu

Mircea Radu şi-a început cariera în TV în anii 90, ca prezentator al ştirilor TVR. A plecat din TVR în urmă cu mai bine de zece ani, pentru a prezenta emisiunea „Din dragoste”, la Antena 1.

În primăvara lui 2009, emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasă din grila Antenei 1, iar, în 2010, Mircea Radu a revenit la TVR pentru a realiza emisiunea „În Trecerea Anilor”. Producţia a fost scoasă din grilă, din cauză că audienţele show-ului, raportate la cheltuieli, au fost nesatisfăcătoare.

Din octombrie 2016, Mircea Radu a evenit la TVR2 cu o „confruntare” amicală, împreună cu Marina Almăşan: "Femei de 10, bărbaţi de 10", apoi, în 2018, acesta a fost prezentatorul emisiunii "Ie, Românie", difuzată de Antena1. 

Mircea Radu a pus bazele unui proiect culinar. “«Poveşti cu Gust» înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea.  Înapoi la rădăcini”, a spus Mircea Radu. 

 

Sursă: okmagazine.ro