În ce zodie este născut iubitul tău? Află la ce surprize să te aştepţi, dar şi cum vei petrece Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de semnul său din horoscop:

Ziua îndrăgostiţilor pentru Berbec

Astrele promit o zi spectaculoasă, cu pasiune, intimitate, colaborare. Poţi programa o ieşire romantică, o călătorie într-un loc mai exotic şi nou pentru amândoi. Seară capătă accente erotice deosebite. Aşteaptă-te la scântei. Aprinde pasiunea! Dacă eşţi singur, poate că ar fi momentul prielnic să îţi schimbi atitudinea. Nu te mai plânge şi fă acele schimbări care să-ţi dea o stare de bine! Ai grijă de ţine şi fă această zi cea mai frumoasă din viaţă ta!

Citeşte şi: Tu ce-i iei iubitului sau soţului de Valentine's Day? Cele mai tari cadouri cu care să-i arăţi dragostea

Ziua îndrăgostiţilor pentru Taur

Deşi poziţiile planetelor Marte şi Venus nu te avantajaza foarte tare, asta nu înseamnă că nu poţi avea o Zi a îndrăgostiţilor fericită. Evita tensiunile şi certurile. Nu este cea mai bună zi să îţi pui pe masă toate neajunsurile. Ieşiţi undeva în oraş şi simţiţi-va că la începutul relaţiei voastre. Nu se ştie niciodată ce poate aduce seară în dormitor! Dacă eşţi singur, ai nevoie de o transformare. Poţi să stai în casă şi să mănânci o îngheţată sau poţi să ieşi şi să atragi atenţia asupra ta. Ce alegi?

Ziua îndrăgostiţilor pentru Gemeni

Venus îţi permite să experimentezi emoţii care să-ţi încălzească inima, iar Marte îţi atrage atenţia că există riscul să fii înţeles greşit. Şi atunci ce faci? În acest caz eşţi precaut! Dacă nu eşti sigur de ceva, mai bine renunţi. Dacă eşti tensionat sau nervos încerci să te relaxezi. Poţi încerca şi să vorbeşti mai puţîn. Dar te poţi baza oricând pe gesturile de afecţiune. Nu dai greş niciodată cu ele. Dacă eşti singur, s-ar putea să nu fi atât de romantic pe cât şi-ar închipui unii. Vrei să fii liber, să te ocupi de alte proiecte care nu s-ar putea pune în practică fiind “legat” de cineva.

Ziua îndrăgostiţilor pentru Rac

Încerci să îţi înţelegi mai bine partenerul de cuplu, să-i afli nevoile şi dorinţele. Marte este în Săgetător, aşa că puteţi ajunge rapid în dormitor şi să-i arăţi că eşţi gata să-i satisfaci poftele. Prea multă muncă strică, deci, linişteşte-te şi bucură-te! Dacă eşţi singur, gândeşte-te bine ce vrei să faci. Poţi ieşi, poţi flirta, te poţi aventură. Dar nu te ataşa prea tare de eventualele cuceriri. Să nu rămâi deziluzionat.

Citeşte şi: Horoscop de Valentine's Day. Trei cupluri de zodii care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua îndrăgostiţilor pentru Leu

Wow, ce zi! Venus şi Marte sunt în semne de Foc. Tu eşţi semn de Foc. Erotism, complicitate, seducţie, condimente, scântei. Seară, termometrele se încing bine! Nivelul pasiunii atinge cote alarmante. Dacă eşţi singur şi ai pus ochii pe cineva, acum este un moment prielnic să-i faci o invitaţie. Cui nu i-ar plăcea o întâlnire chiar de Ziua îndrăgostiţilor? Chiar nu ai nimic de pierdut!

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro!